Ontvang onze nieuwsbrief:

Kerst Booodschap 2022

23 december 2022: -


Kerst Booodschap 2022

2022 is voorbijgevlogen. Corona lijkt verleden tijd, net als het wereldkampioenschap. Energie blijkt kostbaarder dan ooit, net als een dak boven het hoofd. En stikstof geeft boeren kopzorgen, net als politici. Dit jaar hebben we geprobeerd de weg terug te vinden naar ‘normaal’.

We kijken met trots terug op een aantal prachtige bijeenkomsten die we op bijzondere plekken mochten organiseren. Ik noem hierbij het bezoek aan The Natural Pavilion op de Floriade en het bezoek aan Tata Steel in IJmuiden. Zelfs tweemaal een buitenlands bezoek.
Eén in Duitsland bij Derix in Westerkappeln over CL- hout en één in België bij AGC in Charleroi over vacuümglas. Een hoogtepunt was ook de lezing van Shigeru Ban op de TU Delft met een enorme opkomst. Komend jaar staan er wederom mooie bijeenkomsten voor jullie op de planning.

Ook bestuurlijk veranderde het nodige. Zo droeg Robert Capel (Octatube) vorig jaar nog de voorzittershamer over, dit jaar zwaaide hij af als bestuurslid.
Ondertussen loopt Nikkie Notten (Zoontjens) zich warm en draagt zo ook bij aan de nodige diversiteit in het bestuur.
Ook staan we stil bij de vroegtijdige beëindiging van het dienstverband van Jolanda Steenhouwer. Na 26 jaar intense en eigenzinnige toewijding aan Booosting gaan wij verder zonder haar.
Vanaf het prille begin was zij het die Booosting verzorgde en bracht naar wat het nu is. Wij zijn haar hier ongelooflijk, onmetelijk en oneindig dankbaar voor.
Iedereen hierbij bedankt die heeft bijgedragen aan haar afscheidscadeau.

Na 34 jaar vond het bestuur het zinvol om Booosting eens tegen het licht te houden. Doen wij de goede dingen en doen wij ze nog wel goed?
Deze zelfreflectie leidde tot een herijking c.q. aanscherping van de doelen, missie en visie en hoe deze te bereiken. Tijdens onze aangeslotenen-barbecue bespraken wij dit.
Een belangrijke conclusie was dat we de aangeslotenen nog meer willen betrekken bij de keuze van de onderwerpen en het organiseren van de bijeenkomsten.
Ook zoeken wij meer naar doorlopende thema’s en zoeken wij naar een modernere vorm van communicatie.
We proberen hiermee de aantrekkelijkheid en daarmee het ledental van Booosting te vergroten. Totdat dit vorm heeft gekregen komt deze kerstboodschap op de geëigende wijze tot jullie.

Rest mij jullie namens het voltallige bestuur te danken voor de steun in 2022 en we zien en spreken elkaar graag op onze bijeenkomsten in 2023!

Fijne dagen en gelukkig nieuwjaar!

Frank Segaar
Voorzitter Booosting

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl