Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten

Eerdere activiteiten

dinsdag 09 juli 2019:

Openbare Les 'Nieuwe Energie' van Mieke Oostra

Op dinsdagmiddag 9 juli geeft Mieke Oostra als Lector Nieuwe Energie in de Stad aan de Hogeschool Utrecht een openbare les, getiteld Nieuwe Energie.

dinsdag 02 juli 2019:

Projectbezoek Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

Op dinsdagochtend 2 juli vindt een projectbezoek plaats over het in aanbouw zijnde nieuwe Depot van het Rotterdamse museum Boijmans van Beuningen. Deze activiteit is exclusief toegankelijk voor de leden van KIVI Bouw en Booosting.

dinsdag 11 juni 2019:

Kom ook naar Project XX op 11 juni!

Hoor en beleef het verhaal van het gebouw dat na 20 jaar terugvalt tot haar grondstoffen. ‘Want grondstof zijt gij en tot grondstof zult gij wederkeren’.

woensdag 10 april 2019:

Capital C Tour

De Booosting Nieuwjaarsborrel 2018 stond geheel in het teken van de bijzondere dakopbouw van de vm. Diamantbeurs in Amsterdam. Gastheer Robert Capel van Octatube beloofde toen een projectbezoek en op 10 april a.s. staat dat gepland!

donderdag 07 maart 2019:

Nieuwbouw Triodos Bank

Triodos Bank keert terug naar landgoed De Reehorst in Driebergen met een nieuw duurzaam kantoor met drie torens en een volledig houten kern. Booosting wordt op donderdagmiddag 7 maart in de gelegenheid gesteld het project in aanbouw met u te bezoeken.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl