Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten.

donderdag 30 augustus 2018:

Duurzame transformatie industrieel erfgoed Snelfiltergebouw Rotterdam

dinsdag 25 september 2018:

Projectbezoek Fenix Loods 1

Aan de Rijnhaven in de Rotterdamse wijk Katendrecht ondergaat Fenixloods I, een voormalige havenloods uit de jaren ’50 van de vorige eeuw, een spectaculaire transformatie naar Fenix Docks & Fenix Lofts naar ontwerp van Booosting aangeslotene MEI architects and planners.

november 2018:

Glas-Ontwikkelingen, -Onderzoek en -Ontwerpen

Met Booosting organiseren we elke twee jaar een bijeenkomst waarin we de stand van de glastechniek in de bouw opmaken. Op een nader te bepalen datum in september komen we bij elkaar op de TU Delft om inzicht te krijgen in de onderzoeken die er op de universiteit worden gedaan, projecten te bespreken en vooruit te kijken naar de toekomst van glas in de bouw.

Eerdere activiteiten

woensdag 30 mei 2018:

Circulair paviljoen The Green House Utrecht

Woensdagmiddag 30 mei a.s. organiseren Bouwen met Staal en Booosting een bezoek aan het nieuwe, circulaire paviljoen The Green House in het hartje van Utrecht. De rondleiding door het gebouw wordt voorafgegaan door presentaties over de projectontwikkeling (R Creators), architectuur (architectenbureau cepezed) en het constructief ontwerp (Pieters Bouwtechniek Delft).

woensdag 25 april 2018:

LICHT

Booosting organiseert geregeld themabijeenkomsten en nu, nu de dagen weer zo lekker lengen, vinden we het de hoogste tijd om met elkaar het thema Licht wat breder in de schijnwerpers te stellen.

donderdag 05 april 2018:

Naar The Green Village te Delft Thema: Energie

The Green Village is de proeftuin voor duurzame innovaties op de campus van TU Delft. Hier bouwen, onderzoeken, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers in nauwe samenwerking met overheden en publiek integraal hun experimentele duurzame innovaties in de woon-, werk- en leefomgeving.

donderdag 25 januari 2018:

Nieuwjaarsborrel 2018

Deze Nieuwjaarsborrel wordt gecombineerd met - het ontwerp en de productie van - de spectaculaire nieuwe dakopbouw voor De Diamantbeurs te Amsterdam. We zijn daarom te gast bij Octatube te Delft.

donderdag 07 december 2017:

Aannemerloos bouwen

Op dinsdagmiddag 7 december bent u van harte welkom voor een Booosting bijeenkomst over bouwen zonder een hoofdaannemer, bij Olympus Nederland in Leiderdorp.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl