Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten

maandag 29 oktober 2018:

2nd Reversible Building Design Symposium Laboratorium for Green Transformable Buidings

Op maandag 29 oktober 2018 vindt het 2e Reversible Building Design Symposium plaats. Drie jaar na het Kick off symposium van het GTB Lab nodigen wij u van harte uit om het toekomstperspectief van circulair bouwen met elkaar te delen.

dinsdag 20 november 2018:

Glas-Ontwikkelingen, -Onderzoek en -Ontwerpen

Booosting organiseert elke twee jaar een bijeenkomst over de stand van de glastechniek in de bouw. Op 20 november komen we bij elkaar op de TU Delft om inzicht te krijgen in de onderzoeken die er op de universiteit worden gedaan, projecten te bespreken en vooruit te kijken naar de toekomst van glas in de bouw.

vrijdag 11 januari 2019:

Booosting 30 jaar

Op 11 januari 2019 viert Booosting met haar aangeslotenen graag haar dertigjarig bestaan.

Eerdere activiteiten

donderdag 11 oktober 2018:

Duurzame transformatie industrieel erfgoed Snelfiltergebouw Rotterdam

Transformaties van gebouwen zijn actueel. Door de hergebruikscomponent zijn ze op voorhand duurzaam. Het wordt nog interessanter wanneer dit betekent dat belangrijk industrieel erfgoed behouden blijft. Als ten slotte deze transformatie vanuit een duurzame invalshoek plaats vindt, zijn alle ingrediënten voor een aansprekend Booosting projectbezoek aanwezig.

dinsdag 25 september 2018:

Projectbezoek Fenix Loods 1

Aan de Rijnhaven in de Rotterdamse wijk Katendrecht ondergaat Fenixloods I, een voormalige havenloods uit de jaren ’50 van de vorige eeuw, een spectaculaire transformatie naar Fenix Docks & Fenix Lofts naar ontwerp van Booosting aangeslotene MEI architects and planners.

woensdag 30 mei 2018:

Circulair paviljoen The Green House Utrecht

Woensdagmiddag 30 mei a.s. organiseren Bouwen met Staal en Booosting een bezoek aan het nieuwe, circulaire paviljoen The Green House in het hartje van Utrecht. De rondleiding door het gebouw wordt voorafgegaan door presentaties over de projectontwikkeling (R Creators), architectuur (architectenbureau cepezed) en het constructief ontwerp (Pieters Bouwtechniek Delft).

woensdag 25 april 2018:

LICHT

Booosting organiseert geregeld themabijeenkomsten en nu, nu de dagen weer zo lekker lengen, vinden we het de hoogste tijd om met elkaar het thema Licht wat breder in de schijnwerpers te stellen.

donderdag 05 april 2018:

Naar The Green Village te Delft Thema: Energie

The Green Village is de proeftuin voor duurzame innovaties op de campus van TU Delft. Hier bouwen, onderzoeken, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers in nauwe samenwerking met overheden en publiek integraal hun experimentele duurzame innovaties in de woon-, werk- en leefomgeving.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl