Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen van het Booosting netwerk, pers en studenten (fulltime en tot 25 jaar) zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten van €50 netto per persoon.

donderdag 23 januari 2020:

Nieuwjaarsborrel 2020

Save the date voor de Booosting Nieuwjaarsborrel @ de Cie!

woensdag 29 januari 2020:

Booosting@GEVEL2020: Gevelinnovaties in transformaties

Oud-Booosting voorzitter Joost Heijnis van architectenbureau cepezed is een van de drie ambassadeurs van GEVEL2020. Hij programmeert de 2e beursdag op woensdag 29 januari en deze Booosting Talk maakt daarvan onderdeel uit.

dinsdag 11 februari 2020:

Co-Creation Centre: een volledig glazen gebouw

Geen schroeven. Geen staal. Alleen glas. Een volledig glazen doos waarin alles is verlijmd met tweecomponenten siliconen dat fungeert als ‘constructie'materiaal tussen de glasvinnen en het tripleglas.

donderdag 05 maart 2020:

Goood Wood, een middag over circulair bouwen met hout

Er is een trend om meer te bouwen met hout. Een van de drijfveren is van duurzame aard: hout kan leiden tot een neutrale of zelfs negatieve kooldioxide-uitstoot. Hoog tijd voor een update.

Eerdere activiteiten

woensdag 15 januari 2020:

Eindevent BouwTex Onderzoek

Het SIA RAAK-mkb onderzoek BouwTex wordt op 15 januari 2020 afgerond met een event op Saxion Hogeschool Enschede. Het tweejarig onderzoek richtte zich op gebouwtransformaties met textiel.

dinsdag 10 december 2019:

Slimme gevels

Het is weer tijd voor een update met gevelinnovaties! Tijdens het mini-symposium Slimme Gevels delen onze host PHYSEE en de Booosting-specialisten van AGC Glass, DGMR en architectenbureau cepezed graag met u hun recente productontwikkelingen en toekomstwensen.

donderdag 28 november 2019:

Innovaties in Glasvezelversterkt Beton

Deze activiteit staat in het teken van Glassfiber Reinforced Concrete (GRC) oftewel Glasvezelversterkt beton dat voornamelijk wordt gebruikt in esthetische buitengevels in de vorm van prefabbeton. We focussen op Winkelcentrum Leidschenhage in Leidschendam dat nu wordt gemoderniseerd tot The Mall of the Netherlands met haar zeer bijzondere gevel van witte prefab betonelementen.

woensdag 30 oktober 2019:

BOUWLAB R&Do van start in Haarlem

Tijdens BOUWLAB R&DO Live! op woensdag 30 oktober a.s. gaat BOUWLAB R&Do van start. BouwLab R&Do is opgericht om nieuwe innovaties en technische mogelijkheden te onderzoeken en direct laagdrempelig toepasbaar te maken binnen de bouw.

dinsdag 08 oktober 2019:

Architectenseminar Nationale Staalbouwdag: Monumen(s)taal

Het architectenseminar is een vast programma-onderdeel van de Nationale Staalbouwdag. Deze vindt op dinsdag 8 oktober aanstaande plaats in de Van Nellefabriek te Rotterdam en heeft dit jaar als thema Monumen(s)taal.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl