Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten.

donderdag 25 januari 2018:

Nieuwjaarsborrel 2018

Deze Nieuwjaarsborrel wordt gecombineerd met - het ontwerp en de productie van - de spectaculaire nieuwe dakopbouw voor De Diamantbeurs te Amsterdam. We zijn daarom te gast bij Octatube te Delft.

Eerdere activiteiten

donderdag 07 december 2017:

Aannemerloos bouwen

Op dinsdagmiddag 7 december bent u van harte welkom voor een Booosting bijeenkomst over bouwen zonder een hoofdaannemer, bij Olympus Nederland in Leiderdorp.

donderdag 30 november 2017:

Booosting Branchevreemd: naar Tesla Tilburg

Booosting Branchevreemd is een typische Booosting activiteit over de technologytransfer tussen innovatief bouwen en aanverwante disciplines. Dit keer energiebedrijf Tesla inclusief hun 100% elektrische auto’s.

dinsdag 28 november 2017:

Kick-off Bouwtex: nieuw onderzoek naar gebouwtransformaties met textiel

Gangbare transformaties van gebouwen zijn vaak ingrijpend, irreversibel en gaan met (zeer) veel materiaalgebruik gepaard. Dit maakt het transformeren van gebouwen duur en tijdrovend en het heeft een onnodig grote milieu-impact. De stelling, van de bij dit RAAK-project BouwTex aangesloten organisaties, is dat met textiel tot andere, lichtere en meer flexibele oplossingen gekomen kan worden.

vrijdag 15 september 2017:

De Bastei Nijmegen

Het voormalige kleine cultuurhistorische museum De Stratemakerstoren* ondergaat momenteel een ingrijpende restauratie, verbouwing en uitbreiding. Het museum wordt geschikt gemaakt voor het Centrum voor natuur en cultuurhistorie ‘De Bastei’. Booosting wordt in de gelegenheid gesteld om de bouw te bezoeken. Uiteraard met lezingen van de betrokken bouwspecialisten.

woensdag 21 juni 2017:

Industrieel bouwen met hout

Kruislaaghout of 'cross laminated timber' (CLT) wordt wel het beton van de 21e eeuw genoemd. Wat kun je met dit relatief nieuwe product vervaardigd uit hout?


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl