Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten

woensdag 19 december 2018:

3D Betonprinten

Binnen de programmalijn “Digitaal vakmanschap” besteedt Booosting wederom aandacht aan de mogelijkheden van additive manufacturing voor de bouw. Sinds jaar en dag is het printen in beton een geliefd onderwerp bij presentaties, maar steeds vaker horen we ook over daadwerkelijk praktische toepassing. Snel vorderende technologische ontwikkelingen van de printers maken dit mogelijk. A dream come true?

vrijdag 11 januari 2019:

Booosting 30 jaar

Op 11 januari 2019 viert Booosting met haar aangeslotenen graag haar dertigjarig bestaan.

Eerdere activiteiten

dinsdag 20 november 2018:

Glas-Ontwikkelingen, -Onderzoek en -Ontwerpen

Booosting organiseert elke twee jaar een bijeenkomst over de stand van de glastechniek in de bouw. Op 20 november komen we bij elkaar op de TU Delft om inzicht te krijgen in de onderzoeken die er op de universiteit worden gedaan, projecten te bespreken en vooruit te kijken naar de toekomst van glas in de bouw.

maandag 29 oktober 2018:

2nd Reversible Building Design Symposium Laboratorium for Green Transformable Buidings

Op maandag 29 oktober 2018 vindt het 2e Reversible Building Design Symposium plaats. Drie jaar na het Kick off symposium van het GTB Lab nodigen wij u van harte uit om het toekomstperspectief van circulair bouwen met elkaar te delen.

donderdag 11 oktober 2018:

Duurzame transformatie industrieel erfgoed Snelfiltergebouw Rotterdam

Transformaties van gebouwen zijn actueel. Door de hergebruikscomponent zijn ze op voorhand duurzaam. Het wordt nog interessanter wanneer dit betekent dat belangrijk industrieel erfgoed behouden blijft. Als ten slotte deze transformatie vanuit een duurzame invalshoek plaats vindt, zijn alle ingrediënten voor een aansprekend Booosting projectbezoek aanwezig.

dinsdag 25 september 2018:

Projectbezoek Fenix Loods 1

Aan de Rijnhaven in de Rotterdamse wijk Katendrecht ondergaat Fenixloods I, een voormalige havenloods uit de jaren ’50 van de vorige eeuw, een spectaculaire transformatie naar Fenix Docks & Fenix Lofts naar ontwerp van Booosting aangeslotene MEI architects and planners.

woensdag 30 mei 2018:

Circulair paviljoen The Green House Utrecht

Woensdagmiddag 30 mei a.s. organiseren Bouwen met Staal en Booosting een bezoek aan het nieuwe, circulaire paviljoen The Green House in het hartje van Utrecht. De rondleiding door het gebouw wordt voorafgegaan door presentaties over de projectontwikkeling (R Creators), architectuur (architectenbureau cepezed) en het constructief ontwerp (Pieters Bouwtechniek Delft).


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl