Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten

donderdag 28 november 2019:

Innovaties in Glasvezelversterkt Beton

Deze activiteit staat in het teken van Glassfiber Reinforced Concrete (GRC) oftewel Glasvezelversterkt beton dat voornamelijk wordt gebruikt in esthetische buitengevels in de vorm van prefabbeton. We focussen op Winkelcentrum Leidschenhage in Leidschendam dat nu wordt gemoderniseerd tot The Mall of the Netherlands met haar zeer bijzondere gevel van witte prefab betonelementen.

dinsdag 10 december 2019:

Slimme gevels

Het is weer tijd voor een update met gevelinnovaties! Tijdens het mini-symposium Slimme Gevels delen onze host PHYSEE en de Booosting-specialisten van AGC Glass, DGMR en architectenbureau cepezed graag met u hun recente productontwikkelingen en toekomstwensen.

Eerdere activiteiten

woensdag 30 oktober 2019:

BOUWLAB R&Do van start in Haarlem

Tijdens BOUWLAB R&DO Live! op woensdag 30 oktober a.s. gaat BOUWLAB R&Do van start. BouwLab R&Do is opgericht om nieuwe innovaties en technische mogelijkheden te onderzoeken en direct laagdrempelig toepasbaar te maken binnen de bouw.

dinsdag 08 oktober 2019:

Architectenseminar Nationale Staalbouwdag: Monumen(s)taal

Het architectenseminar is een vast programma-onderdeel van de Nationale Staalbouwdag. Deze vindt op dinsdag 8 oktober aanstaande plaats in de Van Nellefabriek te Rotterdam en heeft dit jaar als thema Monumen(s)taal.

dinsdag 09 juli 2019:

Openbare Les 'Nieuwe Energie' van Mieke Oostra

Op dinsdagmiddag 9 juli geeft Mieke Oostra als Lector Nieuwe Energie in de Stad aan de Hogeschool Utrecht een openbare les, getiteld Nieuwe Energie.

dinsdag 02 juli 2019:

Projectbezoek Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

Op dinsdagochtend 2 juli vindt een projectbezoek plaats over het in aanbouw zijnde nieuwe Depot van het Rotterdamse museum Boijmans van Beuningen. Deze activiteit is exclusief toegankelijk voor de leden van KIVI Bouw en Booosting.

dinsdag 11 juni 2019:

Kom ook naar Project XX op 11 juni!

Hoor en beleef het verhaal van het gebouw dat na 20 jaar terugvalt tot haar grondstoffen. ‘Want grondstof zijt gij en tot grondstof zult gij wederkeren’.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl