Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten.

woensdag 25 april 2018:

LICHT

Booosting organiseert geregeld themabijeenkomsten en nu, nu de dagen weer zo lekker lengen, vinden we het de hoogste tijd om met elkaar het thema Licht wat breder in de schijnwerpers te stellen.

woensdag 30 mei 2018:

Circulair paviljoen The Green House Utrecht

Woensdagmiddag 30 mei a.s. organiseren Bouwen met Staal en Booosting een bezoek aan het nieuwe, circulaire paviljoen The Green House in het hartje van Utrecht. De rondleiding door het gebouw wordt voorafgegaan door presentaties over de projectontwikkeling (R Creators), architectuur (architectenbureau cepezed) en het constructief ontwerp (Pieters Bouwtechniek Delft).

Eerdere activiteiten

donderdag 05 april 2018:

Naar The Green Village te Delft Thema: Energie

The Green Village is de proeftuin voor duurzame innovaties op de campus van TU Delft. Hier bouwen, onderzoeken, testen en demonstreren onderzoekers en ondernemers in nauwe samenwerking met overheden en publiek integraal hun experimentele duurzame innovaties in de woon-, werk- en leefomgeving.

donderdag 25 januari 2018:

Nieuwjaarsborrel 2018

Deze Nieuwjaarsborrel wordt gecombineerd met - het ontwerp en de productie van - de spectaculaire nieuwe dakopbouw voor De Diamantbeurs te Amsterdam. We zijn daarom te gast bij Octatube te Delft.

donderdag 07 december 2017:

Aannemerloos bouwen

Op dinsdagmiddag 7 december bent u van harte welkom voor een Booosting bijeenkomst over bouwen zonder een hoofdaannemer, bij Olympus Nederland in Leiderdorp.

donderdag 30 november 2017:

Booosting Branchevreemd: naar Tesla Tilburg

Booosting Branchevreemd is een typische Booosting activiteit over de technologytransfer tussen innovatief bouwen en aanverwante disciplines. Dit keer energiebedrijf Tesla inclusief hun 100% elektrische auto’s.

dinsdag 28 november 2017:

Kick-off Bouwtex: nieuw onderzoek naar gebouwtransformaties met textiel

Gangbare transformaties van gebouwen zijn vaak ingrijpend, irreversibel en gaan met (zeer) veel materiaalgebruik gepaard. Dit maakt het transformeren van gebouwen duur en tijdrovend en het heeft een onnodig grote milieu-impact. De stelling, van de bij dit RAAK-project BouwTex aangesloten organisaties, is dat met textiel tot andere, lichtere en meer flexibele oplossingen gekomen kan worden.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl