Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten

donderdag 07 maart 2019:

Nieuwbouw Triodos Bank

Triodos Bank keert terug naar landgoed De Reehorst in Driebergen met een nieuw duurzaam kantoor met drie torens en een volledig houten kern. Booosting wordt op donderdagmiddag 7 maart in de gelegenheid gesteld het project in aanbouw met u te bezoeken.

dinsdag 02 juli 2019:

Projectbezoek Depot Boijmans van Beuningen Rotterdam

Het is KIVI Bouw en Booosting gelukt een projectbezoek naar het in aanbouw zijnde nieuwe depot van het Rotterdamse museum Boijmans van Beuningen te plannen. Op dinsdagmiddag 2 juli vindt een gezamenlijk projectbezoek naar het gebouw plaats.

Eerdere activiteiten

maandag 04 februari 2019:

Het ornament is terug! Met digitalisering en industrialisatie naar nieuwe architectuur

Deze Booostingsessie op BouwBeurs R&D valt onder hun thema "Digitalisering & Industrialisatie" en gaat over nieuwe architectonische esthetiek.

vrijdag 11 januari 2019:

Booosting 30 jaar

Op 11 januari 2019 viert Booosting met haar aangeslotenen graag haar dertigjarig bestaan.

woensdag 19 december 2018:

3D Betonprinten

Binnen de programmalijn “Digitaal vakmanschap” besteedt Booosting wederom aandacht aan de mogelijkheden van additive manufacturing voor de bouw. Sinds jaar en dag is het printen in beton een geliefd onderwerp bij presentaties, maar steeds vaker horen we ook over daadwerkelijk praktische toepassing. Snel vorderende technologische ontwikkelingen van de printers maken dit mogelijk. A dream come true?

dinsdag 20 november 2018:

Glas-Ontwikkelingen, -Onderzoek en -Ontwerpen

Booosting organiseert elke twee jaar een bijeenkomst over de stand van de glastechniek in de bouw. Op 20 november komen we bij elkaar op de TU Delft om inzicht te krijgen in de onderzoeken die er op de universiteit worden gedaan, projecten te bespreken en vooruit te kijken naar de toekomst van glas in de bouw.

maandag 29 oktober 2018:

2nd Reversible Building Design Symposium Laboratorium for Green Transformable Buidings

Op maandag 29 oktober 2018 vindt het 2e Reversible Building Design Symposium plaats. Drie jaar na het Kick off symposium van het GTB Lab nodigen wij u van harte uit om het toekomstperspectief van circulair bouwen met elkaar te delen.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl