Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen van het Booosting netwerk, pers en studenten (fulltime en tot 25 jaar) zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten van €50 netto per persoon.

september 2020:

Workshop Circulair Isolatieglas

In verband met de overheidsmaatregelen tegen de corona-epidemie wordt deze activiteit verplaatst naar nog nader te bepalen data in het najaar.

Eerdere activiteiten

donderdag 14 mei 2020:

Uitnodiging webinar 14 mei - bestaande gebouwen corona-proof maken

Bent u als gebouweigenaar, ontwikkelaar, arbo-professional, installateur, facility manager of ondernemer bezig met het corona-proof maken van uw gebouw? En heeft u vragen over nut en noodzaak van bepaalde maatregelen? Of het nu over herinrichten van de werkvloer gaat, het intensiveren van de schoonmaak of het bijstellen van de gebouwinstallaties: alles komt aan bod tijdens deze online webinar van donderdag 14 mei 2020.

donderdag 23 april 2020:

UpMountain luxe appartementencomplex op parkeergarage

Afgelast! In verband met de overheidsmaatregelen tegen de corona-epidemie mag deze activiteit niet plaatsvinden.

donderdag 05 maart 2020:

Goood Woood, een middag over circulair bouwen met hout

Er is een trend om meer te bouwen met hout. Een van de drijfveren is van duurzame aard: hout kan leiden tot een neutrale of zelfs negatieve kooldioxide-uitstoot. Hoog tijd voor een update.

dinsdag 11 februari 2020:

Primeur! Co-Creation Centre met draagstructuur van glas en siliconen

Geen schroeven. Geen staal. Alleen glas en siliconen zorgen dat het gebouw overeind blijft staan.

woensdag 29 januari 2020:

Booosting@GEVEL2020: Gevelinnovaties in transformaties

Oud-Booosting voorzitter Joost Heijnis van architectenbureau cepezed is een van de drie ambassadeurs van GEVEL2020. Hij programmeert de 2e beursdag op woensdag 29 januari en deze Booosting Talk hoort daarbij!


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2456 0127 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl