Ontvang onze nieuwsbrief:

Introductie nieuw bestuurslid

28 oktober 2022: Nikkie Notten


Per 1 november 2022 treedt Nikkie Notten officieel aan als bestuurslid van Booosting!

 

Wie is Nikkie?

Mijn naam is Nikkie en als Architect- & projectadviseur adviseer ik bij Zoontjens (aangeslotene van Booosting) dagelijks de architect over de mogelijkheden op het dak. Verder is creatieve content maken voor social media mijn passie. Zo vind ik vlogs maken fantastisch, ben ik altijd op zoek naar trends in de markt en houd ik proactief contact met de verschillende stakeholders in mijn netwerk. Het leuke aan mijn baan is dat het zo afwisselend is. De ene dag zit ik op het kantoor bij de architect en de andere dag sta ik op het dak video’s te maken.

 

Werken in de bouw is voor mij een wereld van creatie, realisatie en innovatie. Het is een afwisselende sector waar alles aan bod komt; van contact met klanten, problemen oplossen, samenwerken en creatief denken. Het creëren van innovaties, de samenwerking opzoeken van diverse disciplines en elkaar stimuleren om op zoek te gaan naar oplossingen is wat mij aanspreekt in het platform Booosting. Zeker nu, met complexe vraagstukken zoals het klimaat en duurzaam en circulair bouwen.

 

Wat mij betreft gaan we met Booosting zoveel mogelijk de bouwbetrokkenen inspireren en uitdagen om mee te denken met de complexe vraagstukken. Om hierin een rol te kunnen spelen, lijkt me heel leuk, maar vooral heel waardevol.

 

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl