Ontvang onze nieuwsbrief:

Afscheidsbericht van Jolanda

Bron: A&M Recycling/Tekst Jules Deelder

01 september 2022: "Alles blijft, alles gaat voorbij, alles blijft voorbijgaan" (Jules Deelder)


Lieve lezer,

Inmiddels is het ruim twee jaar geleden dat ik werd opgenomen met een herseninfarct. Het is mij helaas niet gelukt om binnen die tijd volledig te herstellen en weer zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden van het Booosting secretariaat te kunnen doen. Ik kom daarom niet meer terug bij Booosting en ben per 1 september jl. uit dienst. Dat voelt nu nog heel onwerkelijk, ook al weet ik dat het een feit is. De veelzijdige functie van coördinator heb ik ruim 26 jaar met veel plezier vervuld.

Het verloop van dit proces had ik mij heel anders voorgesteld en het spijt mij dat deze wijze van afscheid en dank nu de enige optie is.
Aan een ieder die aan mij gedacht heeft en aan allen die een fleurig boeket of kaart of bericht met opbeurende wensen hebben gestuurd tijdens mijn ziekte: heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik was daar telkens weer heel blij mee.
Iedereen met wie ik al die jaren zulk fijn persoonlijk, vrolijk en leerzaam contact heb gehad, zeg ik nu gedag. Alle (ex) aangeslotenen, (oud) bestuurders, sprekers, externe specialisten, collega's van de bureaus waar het Booosting secretariaat een werkplek heeft gehad, studenten & alle geïnteresseerde gasten op de talloze bijeenkomsten: heel hartelijk dank voor de immer plezierige samenwerking.

De bouwsector wens ik de intelligentie, creativiteit, vooruitstrevendheid, positiviteit en het doorzettingsvermogen toe dat jullie allen zo kenmerkt en ook heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

De komende tijd werk ik vanuit rust en met vertrouwen verder aan mijn herstel. Ik hoop uiteindelijk weer harmonie met het leven te hervinden.

Alle goeds toegewenst!

Het was onvergelijkelijk.

Hartelijke groet,
Jolanda

E | jolandasteenhouwer@gmail.com
M | 06 4455 4026

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl