Ontvang onze nieuwsbrief:

Booosting neemt afscheid van Robert Capel

19 oktober 2022 - Afscheidsdiner bij Restaurant IJver in Amsterdam 27 mei 2021 - Robert geeft het voorzittersstokje door aan Frank Segaar 15 juni 2016 - Joost geeft het voorzittersstokje door aan Robert Capel Voorjaar 2016 - Robert Capel treedt toe als algemeen bestuurslid van Booosting

31 oktober 2022: -


In het voorjaar van 2016 trad Robert Capel, toen werkzaam bij Octatube als Hoofd Teken- en Rekenkamer, toe tot het bestuur van Booosting als algemeen bestuurslid. Niet lang daarna, op 15 juni 2016 nam hij het voorzittersstokje over van Joost Heijnis.

 

Na een termijn van zes jaar, hebben we op 19 oktober 2022 officieel afscheid genomen van bestuurslid en oud-voorzitter Robert Capel. Zijn enthousiasme in het organiseren van activiteiten met en voor aangeslotenen en zijn gedrevenheid en samenwerking om bouwinnovatiethema's van Booosting aan te jagen zijn de dingen waar hij voor stond. We hebben hiervan veel geleerd en het heeft ons ontzettend veel plezier gebracht!

Wij, het bestuur, zijn Robert hier zeer dankbaar voor en met onze huidige voorzitter Frank Segaar zetten we dit voort!

 

Robert Capel zegt:

 

"bOOOm! Zes jaar van voorzitterschap van Booosting Platform Koplopers in bouwinnovatie zit er op. Het was een eer om in het diepe te mogen springen en samen met alle bouwenthousiasten van en rondom Booosting tijd te maken om ideeën en innovaties in de bouw te onderzoeken, uit te dagen en aan te jagen in vele symposia en workshops.


Toen in 2016 het verzoek kwam om in te stappen had ik niet kunnen bedenken dat het zoveel pret en inspiratie zou geven. Heel veel dank aan iedereen met wie ik heb mogen samenwerken en natuurlijk het huidige bestuur Rutger Snoek, Ronald Wenting, Job Schroën, Mick de Haan, Norbert Schotte, Antwan van Haaren, Nikkie Notten, Lieneke van Haaren en nieuwe voorzitter Frank Segaar.

Speciale dank aan Jolanda Steenhouwer voor de fijne samenwerking. Ook wil ik Octatube bedanken voor de ruimte die ik heb gekregen om al die Booosting-projecten aan te gaan.


Tot snel, tot op het volgende Booosting event!"

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl