Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw bestuurslid: Hans de Klerk

Hans de Klerk

04 maart 2019: Hans de Klerk is 1 maart jl. toegetreden tot het bestuur van Booosting als algemeen bestuurslid.


Nieuw bestuurslid: Hans de Klerk

Hans is sinds 2015 aangesloten bij Booosting, eerst als contactpersoon van Royal IHC en nu namens AIP partners.


In 1995 startte hij het bedrijf Xkwadraat/X2EU en in 2008 X2US, de Amerikaanse vestiging hiervan. In 2012 is er een omslag gemaakt door de activiteiten onder te brengen bij scheepsbouwer Royal IHC te Kinderdijk. Hier heeft hij de architectuurafdeling opgezet die gebruik maakte van de technieken uit de scheepsbouw. Deze afdeling is sinds oktober 2018 verzelfstandigd als AIP Partners en biedt nu een breder pakket van activiteiten en productietechnieken en materialen aan. De backbone en schaalgrootte van IHC hebben gezorgd voor een solide basis waaruit AIP partners nu zelfstandig verder bouwt.

De belangstelling van Hans gaat vooral uit naar de koppeling van complexe ontwerpen met diverse productietechnieken en industrieën. Zijn focus ligt op het samenbrengen van (de kennis van) ontwerpers, engineers en uitvoerders met gebruikmaking van (industrieel) vakmanschap. Als risicodragend adviseur werkt hij veel samen met (Booosting) architecten en adviseurs.

 

Een typische Booostingman dus! Het bestuur is dan ook zeer verheugd met zijn komst en ziet uit naar uitbreiding van de plezierige samenwerking!

 

Hans vertegenwoordigt binnen het Booosting-netwerk zowel de categorie advies- en constructiebureaus als de categorie bouw- en productiebedrijven.

meer info
AIP Partners staat voor Architecture in Progress
Booosting Branchevreemd bij IHC 
Desert Bloom Las Vegas 
Holocaust namenmonument 

contact
Hans de Klerk - managing director AIP Partners
h.deklerk@aippartners.com
06 5471 5519

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl