Ontvang onze nieuwsbrief:
Produktontwikkeling

Booosthuis: Building this dream

donderdag 22 september 1994 / 14:00 - 18:00
TU Eindhoven, Dorgelozaal, Eindhoven > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten, pers en niet-aangeslotenen
Organisatie: Jos Lobee

Het vervolg op de in januari jongstleden gehouden produktontwikkelingsbijeenkomst bij de TU Delft staat op 22 september 1994, van 14.00 - 18.00 uur gepland in de Dorgelozaal van de Faculteit Bouwtechnologie van de TU Eindhoven. Voorzitter deze middag is Jos Lobée van GE Plastics. Onderwerp van gesprek zal de voortgang van de lopende ontwikkelingen zijn.


Booosthuis: Building this dream
AVA


Daarnaast ook aandacht voor nieuwe onderwerpen, ideeën en kansen. En vanzelfsprekend de ontwikkelingen rond het Booosthuis. Eerst spraken we over het Booosthuis als een knutselhuis, toen een luchtkasteel, een luchtballon, samen te vatten als:
Overtil je niet met een bouwwerk, maar probeer de essenties uit een technische filosofie die zich met name richt op het effect en gevolg van de toepassing van technieken en materialen en behandel de aansluiting als een 'minimal' kunststuk waarin de overgang zonder nadere voorzieningen kan worden gerealiseerd. .....

 

Zo denkend ontstaan er drie interessante invalshoeken:
• De mogelijkheden van een bedrijf /industrie.
• Gebouwprodukten door industrieel ontwerperspers.
• De consequentie van de ontwikkeling van het produkt op het totale bouwprodukt.

 

We bevinden ons in een speurtocht naar een oplossing voor een inspirerende puzzel. Zonder dwang van marktgerichte produktontwikkeling werken aan het scherpen van eigen geest en het bijslijpen van de eigen discipline. Building this dream, samen met u, ook dat komt op 22 september a.s. aan de orde. Als klap op de vuurpijl overhandigen wij u ter plekke het eer te exemplaar van het boekje 'Booosting in beeld'.

Reden genoeg, zo lijkt het, om niet te ontbreken!

 

U bent van harte welkom!

 

verslag-je van deze activiteit

Cover Booosting Nieuwsbrief #24
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl