Ontvang onze nieuwsbrief:

Verslag produktontwikkelingsbijeenkomst

Bory Castle (bron: bory-var.hu)
Cover Booosting in beeld

22 september 1994: Verslag van de Booosting produktontwikkelingsbijeenkomst gehouden op de Faculteit Bouwtechnologie van de TU Eindhoven op 22 september 1994.


.....van doe het zelf kasteel tot doen we nog wat?

een impressie


In de luxe van de goedgevulde Dorgelozaal leidde Jan Westra de bijeenkomst in met een korte toelichting waarin het bestaansrecht van Booosting aan de orde kwam. Was Booosting eens een idee van twee architecten, nu is het vooral een netwerk van aangesloten architecten, industrieel ontwerpers en industrie.

Naast de georganiseerde bijeenkomsten is in de loop der tijd ook een zogenaamd secundair contactencircuit ontstaan. Het nieuwe Booostingboekje 'Booosting in beeld', dat tijdens deze bijeenkomst werd uitgereikt zal hieraan ook zeker een bijdrage leveren. Het boekje dat door grote inzet van Anneke van Dijk tot stand kwam, presenteert de aangeslotenen als een set kIeurenstalen in een compact draaiwerk en kan worden gebruikt om net iets meer te weten te komen over persoon en bedrijf.


De PO Meeting wordt vooral gezien als een gelegenheid om elkaar weer eens te ontmoeten, over produktontwikkelingen te praten, maar daarna vooral ook door te doen. Het belang van willen en doen werd nog eens door Jos Lobee van GE Plastics zichtbaar gemaakt met aardige dia’s van een doe-het-zelf kasteel (The Bory Castle van Jeno Bory 1879 - 1959) in Hongarije dat in een veertigtal jaren werd gebouwd. Indien dit bouwsel als een voorbeeld van productontwikkeling genomen wordt, dan geeft dit eens en te meer aan dat creativiteit (de wil om te doen) en uithoudingsvermogen belangrijke eigenschappen moeten zijn van produktontwikkelaars.


Zich hiertegen afspiegelend zijn vervolgens de lopende projecten doorgenomen.
Geïnteresseerden kunnen hiervan bij Booosting een korte status quo opvragen. De middag eindigt met grootse plannen omtrent het Booosthuis en een spektakel in 1995. Daar zit muziek in …..

Adrie Kuipers

Hoogovens

 

aankondiging van deze activiteit

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl