Ontvang onze nieuwsbrief:
Bedrijfsbezoek

Ga je mee op bezoek bij Voorbij Prefab?

dinsdag 28 november 2023 / 15:00 - 17:30
> bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten & pers, €75.00 (pp) voor niet-aangeslotenen
Organisatie: Ronald Wenting
register

Beton: Op weg naar een duurzame toekomst


Wil jij een kijkje achter de schermen in een hypermoderne prefab betonfabriek? Wil je leren van toonaangevende sprekers? En wil je nóg meer inzicht krijgen in duurzaam bouwen met beton? Dan is het volgende Booosting evenement iets voor jou!

 

Kom op dinsdag 28 november naar Amsterdam voor ons evenement “Beton: op weg naar een duurzame toekomst!”


Innovatie
Beton is een veel gebruikt bouwmateriaal in onze samenleving en vormt de ruggengraat van gebouwen, infrastructuur en waterwerken. Maar de productie van beton staat onder toenemende druk. Door de schaarste van grondstoffen én vanwege zorgen over de duurzaamheid. Gelukkig hebben deze uitdagingen geleid tot innovatieve benaderingen. Dat is waar je alles over te weten komt tijdens dit event.


Voorbij Prefab
Voorbij Prefab, gevestigd in Amsterdam, is een toonaangevende prefab betonfabriek die zich inzet voor hoogwaardige betonproducten voor zowel de industrie als de woningbouw. Ze onderscheiden zich door hun sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Een échte koploper! Ze hebben de uitdaging aangenomen om de CO2-uitstoot van betonproductie te verminderen door te werken met CO2-arm beton. Hun ultieme doel is indrukwekkend: tegen 2030 streven ze naar 100% reductie van CO2-uitstoot om zo CO2-neutraal beton te produceren!


Programma
Onze sprekers voor deze middag zijn Dorien Staal (algemeen directeur van Voorbij Prefab), Niki Loonen (advieur bij abt bv) en Paul van Kats (projectmanager bij JP van Eesteren). Na de lezingen krijgen we ook een rondleiding met uitleg door de fabriek.

We beginnen om 15.00 uur en eindigen de middag met een borrel tot ongeveer 17.30 uur.

 

Locatie

Voorbij Prefab B.V., Siciliëweg 61, 1045 AX in Amsterdam.

 

Aanmelden

De deelname voor Booosting-aangeslotenen, studenten en pers is gratis.

De kosten voor niet-aangeslotenen van Booosting zijn €75 euro p.p. exclusief btw.

 

Afmelding

Ben je verhinderd, dan kan je je uiterlijk woensdag 23 november afmelden door een mail te sturen naar info@booosting.nl.

Bij afmeldingen na bovengenoemde datum of no-show (ondanks ziekte of andere omstandigheden) worden de deelnamekosten in rekening gebracht.

 

We kijken uit naar een mooie opkomst en tot de 28e november!

 

Bron: Voorbij Prefab B.V.
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl