Ontvang onze nieuwsbrief:

DGMR Bouw B.V.

Postbus 153 6800 AD Arnhem
Weerdjesstraat 70 Arnhem
> bekijk op de innovatiekaart
T (088) 346 7500
info@dgmr.nl
www.dgmr.nl
Bekijk DGMR Bouw B.V.'s LinkedIn profile Bekijk DGMR Bouw B.V.'s twitter profile Bekijk DGMR Bouw B.V.'s instagram profile
Aangesloten sinds december 1998
Contactpersoon: Antwan van Haaren
Onze overtuiging is dat mensen het beste tot hun recht komen in een duurzame, veilige en gezonde omgeving. We dagen onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Onopvallend voor de samenleving. Vernieuwend voor opdrachtgevers. Cruciaal voor de comfortabele leefomgeving van vandaag én morgen.

In 1980 startten de ingenieurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij een nieuw ingenieurs- en adviesbureau: DGMR. Omdat ze kwaliteit met creativiteit wilden verbinden. Niet de gebaande paden, maar de grenzen van mogelijkheden opzoeken. Meedenken met opdrachtgevers om ze te verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen.

Nog steeds zit die passie in het DNA van DGMR. Wij denken vooruit. We lopen voorop met hoogstaande, innovatieve oplossingen. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van toegevoegde waarde is voor nu en voor straks. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Zo’n 180 experts willen de beste in hun vak zijn. Ze ontwikkelen hun kennis voortdurend in kennisgroepen. Hun specialistische kennis helpt niet alleen opdrachtgevers verder. Ze delen die kennis ook in netwerken en op hogescholen en universiteiten. Zo helpt kennisdeling ook onze organisatie weer verder.

DGMR heeft vestigingen in Arnhem, Drachten en Den Haag.

Project: Energy Academy Europe

Energy Academy Europe (bron: broekbakema) Energy Academy Europe (EAE) is het duurzaamste onderwijsgebouw van Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en is onlangs gecertificeerd met BREEAM Outstanding (score 89,62 procent).

E... > MEERTwitter

toon
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl