Ontvang onze nieuwsbrief:

In de prijzen! Studio RAP wint ARC16 Innovatie Award

SkilledIn Office (bron: Studio RAP)
De robot freest de houten elementen van SkillledIn (bron: Studio RAP) Detail SkilledIn (bron: Studio RAP)

05 december 2016: De ARC16 Innovatie Award is dit jaar gewonnen door Booosting aangeslotene Studio RAP voor hun SkilledIn Office omdat " ...deze ontwikkeling een echte gamechanger voor de hele bouwsector kan zijn."


In de prijzen! Studio RAP wint ARC16 Innovatie Award

 

De ARC16 Innovatie Award is dit jaar gewonnen door Booosting aangeslotene Studio RAP voor hun indooroffice SkilledIn Office dat zij in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam digitaal ontwierpen en produceerden op hun werkplek in het Innovation Dock Rotterdam. 230 Unieke houten en met de robot gefreesde elementen maken het prachtige gewelf.

meer info SkilledIn

film robotproductie SkilledIn (1:44)

 

Juryrapport

Uit het juryrapport: "SkilledIn Office schetst een toekomst waarin op ontwerpvlak alles verandert. Een nieuw soort ambachtelijkheid, waarbij softwarekennis onontbeerlijk is om de directe vertaalslag tussen ontwerp en eindresultaat te maken. Ook veronderstelt het project een anders ingerichte bouwketen waarin de ontwerper een grotere rol vervult. De jury is bovendien gecharmeerd van het feit dat Studio RAP een jonge club is: de oprichters zijn enkele jaren geleden afgestudeerd. Dat maakt van SkilledIn Office een vingeroefening die aandacht verdient omdat ze ongetwijfeld het begin is van een reeks projecten die de innovatie in de bouw zullen voortstuwen." 

 

ARC Awards
ARC is een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit zeven prijzen voor het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre. Met de ARC Awards wil de redactie creatieve, ondernemende en innovatieve ontwerpers een podium bieden en vernieuwing zichtbaar maken. De ARC16 Award is een initatief van Desso en De Architect.

De prijzen zijn 17 november 2016 uitgereikt.

meer info ARC Awards

 

Boek Digitaal Vakmanschap in de Architectuur

In de periode november 2015 - januari 2016 organiseerde Booosting met en bij Studio RAP de workshop Digitaal Vakmanschap in de Architectuur. Van deze workshop - uit de serie Ontwerpen in de Fabriek - is het gelijknamige boek verschenen over actuele ontwikkelingen in digitale ontwerp- en productietechnieken.

Boek bestellen


 

 

VAN HARTE PROFICIAT!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl