Ontvang onze nieuwsbrief:

Booosting boek over 3D-productietechnieken Digitaal Vakmanschap in de Architectuur

20 september 2016: 3D-technieken, algoritmisch ontwerpen, robotificatie en 3D-productietechnieken zullen een grotere verandering in de architectuurpraktijk inluiden dan de overstap van de tekentafel naar de computer. Booosting publiceerde onlangs over deze verschuiving het boek Digitaal Vakmanschap in de Architectuur.


De publicatie geeft een beeld van de ontwerpwereld in de nabije toekomst. 3D-technieken, algoritmisch ontwerpen, directe vertaling naar robotproductie en 3D-productietechnieken zijn centrale thema’s.


Over digitaal vakmanschap organiseerde Booosting bij Studio RAP in Rotterdam een driedaagse workshop in de serie Ontwerpen in de fabriek. De resultaten van de workshop zijn verwerkt in het boek.

 

Uniek en leerzaam

Het boek is door de combinatie van praktische informatie over de technieken, middelen en vaardigheden, ervaringen van de deelnemers en beschouwende essays van een aantal experts - als Marcel Bilow, Pieters Stoutjesdijk, Wessel van Beerendonk, Frido van Nieuwamerongen en Maurice Nio - uniek en zeer leerzaam voor het vakgebied van architecten. Maar ook voor bouwbedrijven, constructeurs, fabrikanten en toeleveranciers in de bouw, en voor de onderwijs- en onderzoekswereld.


Digitaal Vakmanschap in de Architectuur schetst de contouren van de ontwerpwereld in de nabije toekomst en de mogelijke voorwaarden en vaardigheden waar de toekomstige ontwerper aan moet voldoen.

 

Het boek is tot stand gekomen met financiële bijdragen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en EPS profs.

Prijs €19,50 (incl.btw/excl.porto)
ISBN 9789082548211
Paperback 62 blz
Boek bestellen
Voor meer info mail Jolanda Steenhouwer

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl