Ontvang onze nieuwsbrief:

DGMR 35!

Still uit Rube Goldberg animatie van DGMR Drachten Still uit Rube Goldberg animatie van DGMR Drachten Still uit Rube Goldberg animatie van DGMR Drachten Still uit Rube Goldberg animatie van DGMR Drachten

29 september 2015: Ingenieurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij startten in 1980 DGMR. Nu, 35 jaar later heeft DGMR zich ontwikkeld tot een professioneel adviesbureau voor bouw, industrie, verkeer, milieu en software.


DGMR 35!

Oud-directeur Gies roemde de ontwikkeling die DGMR onder Paul van Bergen heeft doorgemaakt. Over de expertise die het mogelijk maakt om een totaaloplossing te bieden. De kracht van DGMR zit in het bieden van oplossingen die de woon-, werk- en leefomgeving gezonder, comfortabeler, veiliger en efficiënter maken. 


Directeur Paul van Bergen, die onlangs zijn 25-jarig jubileum vierde, benadrukte dat ondanks de groei en verbreding DGMR een sociaal bedrijf is gebleven met hardwerkende collega's die passie hebben voor hun vak.

Dit weekend is het jubileum gevierd en boden medewerkers van de drie vestigingen de directie een Rube Goldbergmachine op film aan. De Rube Goldbergmachine is vernoemd naar cartoonist Rube Goldberg. Zijn uitvindingscartoons zijn bekend om de complexe wijze waarop eenvoudige taken werden afgebeeld. Sinds 1987 dagen teams elkaar uit om een complexe machine te bouwen die een zeer eenvoudige opgave op een omstandige manier uitvoert. Verschillende onderdelen worden zo opgebouwd dat ze een kettingreactie veroorzaken die uiteindelijk tot het beoogde doel leidt.

Hier de verrassende resultaten van de drie vestigingen:
Rube Goldberg, DGMR Arnhem
Rube Goldberg, DGMR Den Haag
Rube Goldberg, DGMR Drachten


DGMR is aangesloten bij Booosting sinds 1998, 1e contactpersoon is Paul van Bergen.


Van harte proficiat!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl