Ontvang onze nieuwsbrief:

Indruk Nieuwjaarsborrel 2015

cepezed verbouwde het vm. Delfts Techniekmuseum tot haar eigen architectenbureau
 Jan van der Windt (staand rechts) stopt na vier jaar als secretaris van Booosting Voor de borrel het projectbezoek aan Stadskantoor en station Delft (ontwerp: Mecanoo)

04 februari 2015: De Nieuwjaarsborrel was op vrijdagmiddag 30 januari 2015 en vond plaats bij architectenbureau cepezed te Delft.


Indruk Nieuwjaarsborrel 2015


Booosting heeft na het 25-jarig jubileum op 11 december 2013 een nieuwe start gemaakt. De aandachtsgebieden bestaan uit actuele problemen en zijn gebundeld in programmalijnen. Deze krijgen gestaag vorm en de eerste bijeenkomsten rond booostingdigitaal en booostingcirculair waren een groot succes.

 

Ook financieel gezien is booosting weer gezond. Er zijn maatregelen genomen om de vaste lasten terug te dringen. De terugval van het ledenaantal is gestagneerd en er zit weer een opgaande lijn in.

 

Booosting gaat volle kracht vooruit!

 

Presentatie voorzitter Joost Heijnis

 

 

Presentatie Jeen Pot over de verbouwing van het vm. Techniekmuseum tot de werkruimte van architectenbureau cepezed.

<

 

 

Nieuwe secretaris

Tijdens de borrel een bestuurswisseling:Jan van der Windt (Zonneveld ingenieurs) nam na ruim vier jaar afscheid als secretaris. Hij wordt opgevolgd door Gyuszi Florian; sr adviseur en partner bij ABT. Ook Gyuszi vertegenwoordigt de categorie Advies- en constructiebureaus.


Projectbezoek Spoorzone Delft

De borrel werd voorafgegaan door een projectbezoek aan het nieuwe station en stadskantoor van Delft.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl