Ontvang onze nieuwsbrief:

Presentaties projectbezoek Stadskantoor en station Delft

Detail glasgevel stadskantoor Delft: 'n knipoog naar 't oud Delfts glas in de binnenstad.
Station Delft d.d. 30 januari 2015 Eén van de 2 tunnelbuizen (foto: Paul de Vries - Romein Beton) De oude kaart van Delft is verwerkt in het plafond van de stationshal (foto: Gyuszi Florian - ABT) In het stadskantoor (foto: Gyuszi Florian - ABT)

04 februari 2015: Voorafgaand aan de Nieuwjaarsborrel het projectbezoek aan het in aanbouw zijnde nieuwe stadskantoor en station in Delft.


Presentaties projectbezoek Stadskantoor en station Delft

 

De Spoorzone Delft:

 

Francesco Veenstra -partner/architect mecanoo architecten- over het ontwerp van het stadskantoor en de stationshal in Delft

 

Frits Erdmann, directievoerder namens ABT voor de nieuwbouw van het stadskantoor en de stationshal Delft, is ook bestuurslid van VISI. VISI vormt de basis voor communicatie en informatieoverdracht in organisaties en (bouw)projecten. Zijn visie op papierloos bouwen:

 

 

Marc van der Heijden - projectleider BAM Utiliteitsbouw - toont een film over hun vernieuwing in bouwlogistiek.

 

In maart 2015 wordt station Delft in gebruik genomen, daarvoor sluit het nog zes dagen om e.a.a. 'over te zetten'.

 

Na dit projectbezoek aan Spoorzone Delft gaan we naar architectenbureau cepezed voor de Nieuwjaarsborrel en voor een lezing over en rondleiding in het vm. Techniekmuseum én de jaarspeech van Booosting voorzitter Joost Heijnis.

ann maes:

05 februari 2015 06:29

Jammer dat ik er door ziekte vorige week niet bij kon zijn... Met het verslag van jullie en met wat aanvullende info van enkele aanwezigen, die ik al per mail heb gehoord, wordt voor mij toch nog iets van de gemiste presentaties goedgemaakt. Jammer dat we elkaar niet persoonlijk een goed 2015 konden toewensen, maar bij deze doe ik dat alsnog 'digitaal'! Groet, Ann

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl