Ontvang onze nieuwsbrief:

Impressie Booosting Nieuwjaarsborrel 2020

Booosting: innoveren doe je samen. (bron: Robert Capel)
Robert Capel (foto: Ernst van Raaphorst - de Cie.) Mick Eekhout gedenkt oud-Booosting-bestuurder Friso Kramer (foto: Ernst van Raaphorst - de Cie.) foto: Ernst van Raaphorst - de Cie.

27 januari 2020: De Booosting Nieuwjaarsborrel vond 23 januari plaats bij de Architekten Cie. te Amsterdam met een terugblik op Booosting 2019 en een vooruitblik op Booosting 2020 door voorzitter Robert Capel (Octatube).


Impressie Booosting Nieuwjaarsborrel 2020

 

2019 was een moooi en afwisselend jaar. Met elkaar veel nieuwe kennis opgedaan op een van de maandelijkse activiteiten, drie nieuwe bestuursleden aangetreden en twaalf nieuwe aangeslotenen hebben zich aan het Booostingnetwerk verbonden. 

Het verlies van één van onze eerste bestuurders Friso Kramer werd door Mick Eekhout (Octatube en mede-oprichter Booosting) persoonlijk gememoreerd in aanwezigheid van Friso's vrouw & dochter.

 

In 2020 gaat het bestuur met haar aangesloten innovatoren, vrienden en collega-netwerken door met het samenbrengen van gelijkgestemden. Steeds zullen actuele thema's en projecten het uitgangspunt zijn. 

Robert: "Innoveren kan alleen sámen en verlangt persoonlijke eigenschappen als nieuwsgierigheid, kritisch denken, gedrevenheid en een open mind." Booosting aangeslotenen zijn daarmee gezegend en zo kunnen wij met elkaar ons doel bereiken: "het proces van vernieuwing en verbetering in de bouw wezenlijk versnellen; door ideeën en projecten op het gebied van Onderzoek, Ontwerp en Ontwikkeling te initiëren en te faciliteren."


Frank Segaar COO van de Architekten Cie.gaf aansluitend een toelichting op de uitgebreide portefeuille van de Cie. en met een rondleiding door hun nieuwe onderkomen en een levendige borrel sloten we af. Prooost!

 

agenda Booosting altijd van harte welkom!

presentatie Robert Capel voorzitter Booosting

in memoriam Friso Kramer door Mick Eekhout

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl