Ontvang onze nieuwsbrief:
Elevator Pitch

Elevator Pitch

woensdag 29 maart 2006 / 16:30 - 19:30
WTC Rotterdam > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten, pers en niet-aangeslotenen
Organisatie: Atto Harsta

De Elevator Pitch is een echt Booosting project waarbij uitvinders / ontwerpers / ondernemers met een kansrijk productidee of ondernemingsplan voor een bouwgerelateerd product of proces ondersteund worden bij de realisatie van hun vinding.


Tijdens de Elevator Pitch beoordeelt een deskundig panel het nieuwe product(idee) op zoveel mogelijk relevante aspecten. U moet dan denken aan vormgeving, techniek, marketing, maar ook bedrijfskundige, financiële en juridische aspecten worden belicht. Het panel dat voorafgaand aan deze openbare toelichting, in besloten kring uitgebreid kennis heeft genomen van uitvinder en product(idee) doet aanbevelingen over de verdere product-, en marktontwikkeling. U als aanwezige kunt, na een korte schets van de uitgangspunten, meedenken en aanvullen.

 

De Pitchers zijn dit keer:
Lambert Kamps met de Lichtpan
Rob van Hove met de Betonballon
Taco van Iersel met de Kartonwand

 

De Elevator Pitch is een (bouw)innovatieversneller waarbij kennis, kunde en kennissen uit het Booostingnetwerk ingezet kunnen worden om een kansrijk idee of plan sneller tot succes te laten doorgroeien. Wat een prachtige combinatie: een professionele beurs in het hart van een bruisende bouwstad en Booosting - ten voeten uit: ideëel, innovatief en inspirerend!

 

Programma

Besloten deel - WTC Digital Port
13:00 lunch & kennismaking panel en pitchers
14:00 presentatie Taco van Iersel
14:30 presentatie Rob van Hove
15:00 presentatie Lambert Kamps
15:30 pitchers pauze & panel beoordeling
16:15 panel pauze

Openbaar deel  - WTC Meeszaal
16:30 presentatie Taco van Iersel
17:00 presentatie Rob van Hove
17:30 presentatie Lambert Kamps
18:00– 19:30 borrel & buffet

 

De Elevator Pitch is gepland tijdens het Innovatiegala van Congres Architect06.

Enkele congressprekers: Rafael Viñoly, Philippe Samyn, Ellen van Loon (OMA), prof. Nico Hendriks, prof. Jos Lichtenberg, prof. Fons Verheijen, Mieke Oostra (TNO), Marlon Huysmans (Slavenburg’s Bouwbedrijven) en Paul de Ruiter.

U bent van harte welkom!

 

 

Vlnr pitchers Van Hove, Van Iersel en Kamps Lichtpan van Lambert Kamps DE eerste test met de Betonballon van Rob van Hove Kartonwand van Taco van Iersel
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl