Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuwe directeur VMRG: Bram Entrop

Bram Entrop
Bert Lieverse als dagvoorzitter op het 25 jarig Booosting jubileum

20 september 2017: Bram Entrop volgt Bert Lieverse op als nieuwe directeur van de VMRG. De nieuwe directeur zet de succesvolle lijn van zijn voorganger voort en wil de vereniging en het VMRG-Keurmerk verder uitbouwen en versterken. De overdracht vond 14 september jl. plaats op de jaarlijkse VMRG Marktdag.


Nieuwe directeur VMRG: Bram Entrop

Entrop was werkzaam als universitair docent Duurzaam de Universiteit Twente bij de vakgroep Construction Management & Engineering. Hij verzorgde onderwijs aan studenten civiele techniek, industrieel ontwerpen en sustainable energy technology op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, energieprestatiebepaling en duurzaam bouwen. Op diezelfde gebieden begeleidde hij studenten in hun bachelor- en masterafstudeeropdrachten.

 

Daarnaast heeft hij verschillende onderzoeksprojecten uitgevoerd op het gebied van energieprestatiebepaling, verduurzamingsprocessen, phase change materials, luchtdichtheid en drones uitgerust met infrarood camera’s.

Booosting aangeslotene VMRG is de brancheorganisatie voor metalen gevels en gevelelementen. Alle leden hebben het VMRG-Keurmerk, waarmee ze gegarandeerde kwaliteit kunnen bieden.

 

Bert Lieverse stopt na een dienstverband van 20 jaar bij de VMRG en gaat verder met zijn adviesbureau Creatiekracht. Wij zien uit naar de voortzetting van onze samenwerking met Bram en danken Bert hartelijk voor alle plezierige en inspirende momenten in de afgelopen jaren!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl