Ontvang onze nieuwsbrief:

VMRG Jaarboek Façades 2017

Cover Façades 2017
Overhandiging 1e boek Façades 2017 door Bert Lieverse (re) aan Koen van Velsen

24 mei 2017: Façades 2017 omvat weer een mooi overzicht van uiteenlopende gevelbouwprojecten die de afgelopen twee jaar VMRG-bedrijven zijn opgeleverd. Het boek is ingedeeld in renovatie-, utiliteitsbouw-, woningbouw- en zonweringsprojecten.


 

VMRG Jaarboek Façades 2017

In de 9e uitgave van het Façades boek staan zorg voor het milieu en duurzaamheid centraal.

 

VMRG Keurmerk

Bij elk project staat OOK aangegeven of het project onder het VMRG Keurmerk gerealiseerd is. Alle bedrijven met dit keurmerk leveren gegarandeerde kwaliteitsgevels. Sinds juli 2016 kan een architect of professionele opdrachtgever eisen dat een gevel voldoet aan dit keurmerk. Tot nu toe was het in bestekken alleen mogelijk om te verwijzen naar de VMRG-Kwaliteitseisen en was het eisen van een keurmerk ws niet toegestaan. De nieuwe Europese aanbestedingsrichtlijnen bieden wel ruimte om het VMRG-Keurmerk voor te schrijven.


BNA Beste Gebouw van het Jaar

VMRG Keurmerk ondersteunt - evenals de twee voorgaande jaren - de BNA Beste Gebouw van het Jaar verkiezing. Na een rondgang door heel Nederland langs 21 geselecteerde gebouwen (uit 113 inzendingen) heeft de jury negen gebouwen geselecteerd. Deze zijn ook in het boek op genomen.

 

De winnaar van BNA Beste Gebouw van het Jaar 2017, OV Terminal Breda is ook gerealiseerd onder het VMRG-Keurmerk. 19 mei jl. overhandigde Bert Lieverse, voorzitter en directeur VMRG, het 1e exemplaar uit aan architect Koen van Velsen, winnaar van BNA Beste Gebouw van het Jaar 2017. 

 

Bright Inspirations

Oud-Booosting voorzitter Joost Heijnis schrijft vanaf 2014 Bright Inspirations voor het blad Gevelbouw van de VMRG. In dit nieuwe VMRG Jaarboek Façades 2017 is zijn column Een beter mulieu begint bij jezelf te lezen.

 

aantal pag. 144#

prijs 25,- (excl. BTW en verzendkosten)
bestellen VMRG
online versie 

meer info
Jolanda Verschuur - VMRG
Manager Marketing en Communicatie
030 605 3644
jolanda@vmrg.nl

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl