Ontvang onze nieuwsbrief:

Rapport Looop FBB Flexibele Beton Bekisting

Gevelelement (bron: Bearnd Hylkema - Nippel Inventions)
Looop FBB werd geleid door architect Thijs Verburg (staand) 2e li: Bearnd Hylkema

30 mei 2004: Booosting is benaderd door Bearnd Hylkema van NippelInventions. Hij heeft als ontwikkelaar van het FBB-Systeem (Flexibele Beton Bekisting) ismVan Oudenallen Prefab Betonbouw, Voorbij Prefab Beton en Den Boer Beton, Booosting gevraagd om een adviserende bijdrage te leveren over de mogelijk verdere ontwikkeling van dit voor ontwerpers en constructeurs nieuwe “ontwerptool”.


Rapport Looop FBB Flexibele Beton Bekisting

Deze rapportage geeft de resultaten weer van de Looop gehouden op 10 mei 2004 te Delft, alsmede aanbevelingen en conclusies die kunnen leiden tot verdere ontwikkelingsmogelijkheden van het FBB-Systeem. Indien een of meerdere aanbevelingen worden overgenomen zullen verdere haalbaarheidsonderzoeken moeten bijdragen aan de besluitvorming bij het overgaan tot de uiteindelijke ontwikkeling van het FBB-Systeem.

Booosting verwacht met haar verslag een bijdrage te leveren aan de interne besluitvorming. Tevens bevat het rapport adviezen hoe met externe ontwerpende partijen kan worden samengewerkt om het FBB-Systeem kansrijk in de markt te kunnen introduceren.

Het Booosting bestuur bedankt de FBB -partijen voor het in ons gestelde vertrouwen en spreekt de wenst uit dat het nieuwe FBB-Systeem zal leiden tot nieuwe innovatiekansen voor de prefab betonindustrie.

Het rapport is niet openbaar.


meer info

Nippel Inventions

aankondiging Looop FBB

Namens het Booosting Bestuur
Thijs Verburg dagvoorzitter

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl