Ontvang onze nieuwsbrief:

Open Oproep Innovatie Interieurdiscipline

18 oktober 2010: Het Stimuleringsfonds voor Architectuur roept ontwerpers, opdrachtgevers en onderzoekers op om voorstellen in te dienen voor (ontwerpend) onderzoek gericht op het inrichten, transformeren of verbeteren van binnenruimtes.


SfA stelt dat het ontwerpen, het maken en het inrichten van goed functionerende, aangename interieurs voor collectieve en publieke gebouwen in ons land onderontwikkeld is. Dit resulteert ondermeer in een gebrek aan samenhang tussen binnen- en buitenruimte. En dit heeft een negatieve inlvoed op de gebruikswaarde van deze voorzieningen. In de ontwerppraktijken evenmin als in het onderwijs, is kennis van menselijk gedrag en beleving niet vanzelfsprekend aanwezig.

Aandacht voor uw voorstellen voor ontwerpend interieuronderzoek:
- specifieke kenmerken van interieurontwerp en de daarbij passende onderzoeks- en ontwerpmethodieken
- mate van kennisontwikkeling van interieurontwerp en inrichting
- samenwerking met andere disciplines e/o opdrachtgevende partijen, die beschikken over kennis van de samenhang tussen ruimte en menselijk functioneren

 U kunt u voorstellen indienen tot 11 november 2010.

Info: SfA
Vragen: Martijn Oskam

 

Het thema van Booosting is Human Driven Innovation. Booosting wil de mens / de gebruiker centraal stellen bij het ontwikkelen en ontwerpen van gebouwen en wijdde daar 5 oktober jl een middag aan.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl