Ontvang onze nieuwsbrief:

NRGY 62 van SAPA: innovatieve vliesgevel met energieneutraal concept

21 oktober 2015: Booosting aangeslotene Sapa Building System werkt continue aan slimmere oplossingen voor een beter presterende gebouwschil en speelt daarbij ook in op esthetische wensen van ontwerpers en eindgebruikers. Het nieuwe gevelsysteem NRGY62 is een slim profielontwerp met energieneutraal concept.


NRGY 62 van SAPA Building System: innovatieve vliesgevel met energieneutraal concept

Het nieuwe gevelsysteem is speciaal ontworpen voor grote units met dubbele of drievoudige beglazing. Dankzij geoptimaliseerde productie kunnen profielen als stijl én als regel worden ingezet. Het gevelsysteem is slank: de aanzichtbreedte is slechts 62 mm, zeer geschiktvoor grote glasoppervlakken, het zorgt voor maximale lichtinval en kan per regel tot wel 600 kg belast worden.

Het energieverbruik kan verder tot een minimum worden beperkt door zonwering aan te brengen en door elektriciteit op te wekken met zonne-energie op basis van geïntegreerde fotovoltaïsche systemen. De openende delen en de integratie van gedecentraliseerde ventilatie vormen de totaaloplossing.

Een optimaal geïsoleerd en luchtdicht gevelsysteem zorgt er voor dat de energie nagenoeg binnenshuis blijft. De NRGY62 SHI, in combinatie met de door Sapa Building System ontwikkelde FoamPower© technologie, is met een thermische prestatie van Um, Ut = 0,88 W/m2K zelfs ‘Passivhaus’ gecertificeerd door testinstituut IFT Rosenheim.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl