Ontvang onze nieuwsbrief:

BOOOSTING 27!

31 augustus 2015: booosting zevenentwintig! Wat deed u precies zevenentwintig jaar geleden? U was vast en zeker bezig met een goed ontwerp, u studeerde nog of u zat, net als ik, nog op de basisschool. 31 augustus is ook de datum waarop booosting is opgericht; al weer zevenentwintig jaar geleden.


BOOOSTING 27!


Aan flexibiliteit en vernieuwing heeft het bij booosting nooit ontbroken en ook nu weer heeft zij zich aangepast aan de nieuwe realiteit. Zonder daarbij het ultieme doel uit het oog te verliezen: het delen van kennis en ideeën. Met discipline-overstijgende interesses en actuele thema’s als bijvoorbeeld circonomie, dynamische architectuur, 3D-Betonprinten, seismiek, BIM,  mooie energieleverende gebouwen, blijft onze positie uniek.

 

Nu het overal weer borrelt en bruist en het aantal aangesloten organisaties gestaag groeit, wordt booosting weer de afspiegeling van de koplopers in de bouw(innovatie). Nu is het moment om boven het maaiveld uit te komen en de bouw een extra innovatie-booost te geven! Precies zevenentwintig jaar na dato is booosting daarmee actueler dan ooit. Tot gauw! Bij booosting!


Joost Heijnis
voorzitter booosting
MT & projectleider cepezed

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl