Ontvang onze nieuwsbrief:

De Markies naar Parijs

De Markies
City Camping in Parijs: Berges de Seine

28 april 2015: De Markies gaat weer op tournee! Met zeven andere mobielen neemt De Markies van Eduard Böhtlingk deel aan de tentoonstelling “City Camping” in het project Les Berges de Seine in Parijs.


De Markies naar Parijs


In het project Les Berges de Seine worden culturele en ontspannende activiteiten georganiseerd op de voormalige weg onderlangs de Seine. Op het asfalt waar vorig jaar nog auto’s raasden is nu een kade (2,3 km) ingericht met hippe barretjes, restaurants, speelterreinen (klimwand langs de kade, giga krijtbord etc.) en steeds wisselende demonstraties en gratis optredens. Men kan op diverse plekken afdalen naar de oever, onder andere via de nieuwe trap (tevens openluchtpodium) direct naast het Musée d’Orsay. Vooral in het weekend een prima plek voor jong en oud.

 

De Markies is één van de winnaars van de ontwerpwedstrijd “Tijdelijk Wonen” (“De Fantasie” Almere - 1985). Met opgeklapte markiezen en vloeren is het huisje (zo mobiel als) een caravan en met uitgeklapte markiezen verdrievoudigd zij eenvoudig haar vloeroppervlak. Het ontwerp is van Eduard Böhtlingk.


Open 21 mei t/m 12 juni 2015
Plek 23 Quai Anatole France (bij Musée d’Orsay)
Metro Assemblé Nationale (lijn 12), Invalides (lijn 8/13)
Toegang vrij

 

Borrel Zaterdag 23 mei nodigt Eduard u aldaar van harte uit voor wijn, kaas, brood; van 14.00 tot 18.00 uur bent u van harte welkom zijn caravane papillon in hartje Parijs. Graag uw komst wel even aanmelden per mail en uiterlijk 19 mei a.s.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl