Ontvang onze nieuwsbrief:

Gezocht! Sprekers voor Masterstudenten Bouwtechnologie op 26 maart

04 maart 2015: BouT, praktijkvereniging voor Masterstudenten Bouwtechnologie van de faculteit Bouwkunde TU Delft, organiseert op 26 maart a.s. de 2e editie van de BT Series Cutting Edge Innovations.


Gezocht! Sprekers voor Masterstudenten Bouwtechnologie TUD

Praktijkvereniging BouT organiseert de BT Series om haar leden, de Bouwtechnologie Masterstudenten en andere geïnteresseerden, een indruk te geven van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Onder de studenten leeft de vraag wat de mogelijkheden zijn na het afstuderen en wat de werkzaamheden in de praktijk inhouden. Via de BT Series hoopt BouT hierop een antwoord te kunnen geven en zo studenten en bedrijven op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen.

Gezocht!
Vier sprekers van innoverende organisaties die tijd/zin hebben hun state of the art projecten en/of ontwikkelingen te delen met aankomende afstudeerders Bouwtechnologie. en die voor hen ook mogelijkheden hebben voor (afstudeer-)stages en/of startersfuncties.

 

Na een introductie over uw organsatie en uw rol daarin, is een lezing over één specifiek, mogelijk grensverleggend onderwerp, project of techniek zeer welkom en leerzaam.

Ervaren inspiratiebron versus jonge denkkracht.

Doet u als Booosting aangeslotene ook mee?

dag do 26 maart 2015
tijd 13:45 - 17:00
plek TUD Bouwkunde, zaal K (onder de bekende oranje rots)
duur lezing 30 minuten
taal lezing Engels
info Cutting Edge Innovations I

aanmelden bij Pasquale van Dijk, Koen Fischer of Maya de Groot

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl