Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuwe secretaris: Gyuszi Florian

Gyuszi Florian
Eemhuis Amersfoort ism Neutelings Riedijk Architecten (bron: ABT) Timmerhuis Rotterdam ism OMA (bron: ABT) Rozet Arnhem ism Neutelings Riedijk Architecten (bron: ABT) Wandeloordgebied Rotterdam - Nieuw Crooswijk ism diverse architecten (bron: ABT)

19 februari 2015: Gyuszi Florian is sinds dit jaar secretaris van Booosting en hij vertegenwoordigt de categorie Advies- en constructiebureaus uit ons netwerk.


Nieuwe secretaris: Gyuszi Florian

Gyuszi is senior-adviseur/partner bij ABT en opgeleid als bouwkundige en architect. Hij volgt Jan van der Windt (Zonneveld ingenieurs) op, die deze functie ruim vier jaar heeft bekleed.

 

Hij is voornemens het innovatienetwerk dat Booosting is nog meer uit te breiden met vernieuwende partners en hoopt de huidige aangeslotenen nog actiever bij Booosting te kunnen betrekken. Inmiddels is hij enthousiast gestart met de organisatie van de Nieuwjaarsborrel en het projectbezoek Spoorzone Delft.


ABT draagt als multidisciplinair bureau bouwinnovatie een zeer warm hart toe en is dan ook al sinds 1996 aangesloten bij Booosting.


De foto’s geven een beeld van projecten waar hij recent aan gewerkt heeft.

 

Gyuszi is als volgt bereikbaar:
T 026 368 3111
M 06 5367 6822
E g.florian@abt.eu

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl