Ontvang onze nieuwsbrief:

Booosting aangeslotenen op de Week van de Bouw 2015

Booosrtingpaneel 2015
 Experimenteel Beton: Levende gevel (bron: CBC) het dak van La Fondation Louis Vuitton Parijs

10 februari 2015: Een aantal Booosting aangeslotenen heeft een stand op een van de beurzen tijdens de Week van de Bouw 2015. Een rondje leverde het volgende nieuws op.


Booosting aangeslotenen op de Week van de Bouw 2015


AGC Glass Nederland (Gevel A108) levert alleen Cradle-2-Cradle gecertificeerde producten, heeft een nieuwe website, bouwde in het Westland een geheel glazen kaswoning met 700 m2 anti-fog glas en nam enthousiast als 1e het Booostingpaneel in ontvangst.


De Hoop Terneuzen (Bouwbeurs B067) toont met haar bouwmethode 3D-Betoncasco van Casco Totaal, een prefab betonnen woonmodule die zeer geschikt is voor zorg- en vakantiewoningen of een hoteluitbreiding. Filmpje over de productie van 3D-Betoncasco.


Cement & BetonCentrum (CBC) heeft zoveel Experimenteel Beton dat zij drie stands heeft op Gevel2015. De expositie toont vier volstrekt van maat en vorm verschillende experimentele prototypen: Akoestisch beton, Levende gevel, Pixelbeton en ESO betondesign.

Met speciale aandacht voor het Warmbeton Gevelelement en de Dag van Warmbeton op vrijdag 13 februari en Tektoniek, een nieuw kennisnetwerk voor architectuur in beton.

 

Plastica heeft twee stands (Gevel B010 en Renovatie en Transformatie C121). Bij hen kunt u terecht voor kunststof en ookhoogwaardige duurzame houten en metalen en stenen gevelbekleding en platen. Plastica heeft een renovatie-app ontwikkeld en toont 48 nieuwe decoren met Massief NT.

Rockwool (Bouwbeurs C072) heeft de BIM Bibliotheek ontwikkeld voor plannings- en bouwprocessen, samen met Faay een woningscheidingswand met een brandwerendheid van >120 minuten ontwikkeld en toont Redart  een isolatiesysteem voor de buitengevel met een bakstenen afwerking.


Sapa Building Systems is specialist in aluminium profielen en in staat te leveren volgens de Passiefhuis-normen met zeer lage isolatiewaarden : Uf en Uw 0,8 W/m2K. zoals voor De Rotterdam. Zij is samen met haar Belgische zusterorganisatie Wicona te vinden op Material Xperience mét een primeur van recycled Polyamide.

 

Zoontjens (Renovatie en Transformatie C059) is specialist in parkeerdaken, dakbestrating en galerijophoging. Zij heeft onlangs haar markt uitgebreid met een even spectaculair als ingewikkeld Parijs' project van Frank Gehry: het dak van La Fondation Louis Vuitton in Parijs.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl