Ontvang onze nieuwsbrief:

18 maart 2015 BAU // Carrièredag TUD Bouwkunde

19 februari 2015: BAU is een nieuw evenement van de faculteit Architecture and the Built Environment van de TUD. Op deze carrièredag kunnen bedrijven en studenten elkaar in een open sfeer ontmoeten en elkaar inspireren op het gebied van bedrijfsvoering en bouwkunde-onderwijs.
BAU : Business And University.


BAU // Business And University
Carrièredag TU Delft Bouwkunde

BAU is niet alleen een bedrijvendag, er zijn ook veel activiteiten als lezingen, workshops en speeddates. Initiatief en organisatie zijn in handen van D.B.S.G. Stylos; het Delftsch Bouwkundig Studenten Gezelschap Stylos is de onafhankelijke studievereniging van TUD Bouwkunde


Bedrijvendag
In de Oranje Zaal in de faculteit van Bouwkunde is 200 m2  beschikbaar voor bedrijven om zich te presenteren aan de studenten.

Lezingen
Bedrijven geven lezingen aan studenten en studenten presenteren hun afstudeerwerk. Studenten ontdekken de markt en leren de bedrijfsvoering te begrijpen, een bedrijf verkrijgt inzicht in de capaciteiten van de student en de opleiding Bouwkunde.

Workshops
Bedrijven organiseren voor de studenten ook workshops over hun product, systeem, proces e.d. Zij bieden zo inzicht in de status quo van de bouwkundige branche.

Speeddates
Een één-op-één gesprek biedt een moment waarop een organisatie en een student elkaar persoonlijk, kort spreken, bijvoorbeeld over een stage- of werkplek.

Booosting stimuleert deze kruisbestuivingen uiteraard van harte. Door deze directe interacties wordt de dag een bron voor nieuwe contacten. De activiteiten stimuleren de kennisoverdracht tussen studenten en bedrijven, die wellicht resulteert in een langdurige samenwerking.

 

info BAU//

organisatie Stylos
contactpersoon Vincent Höfte

015 278 3697

dag woensdag 18 Maart 2015
plek TUD Bouwkunde

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl