Ontvang onze nieuwsbrief:

Seminar Duurzaam Bouwen met Beton - deel 4

Kantoorgebouw Gemeente Groningen (foto: Ronald Tilleman)
Kantoorgebouw Gemeente Groningen (foto: Ronald Tilleman) Kantoorgebouw Gemeente Groningen (foto: Ronald Tilleman) bron: MVSA architects

13 maart 2014: Duurzaam Bouwen dwingt tot bewuste en vaak lastige keuzes in ontwerp en uitvoering. De positie van beton is daarin niet vanzelfsprekend.


Duurzaam Bouwen met Beton - deel 4

Vaak blijft de discussie beperkt tot CO2, maar de carbon footprint van productie en uitvoering alleen is niet zaligmakend. Levensduur is minstens zo belangrijk; flexibiliteit en hergebruiksmogelijkheden niet minder.

Hoe ziet het dashboard voor duurzaam beton er eigenlijk uit? Aan welke knoppen kunt ú draaien? Hoe ver gaat beton in de richting van cradle-to-cradle? Hoe draagt thermische activering van de betonconstructie bij aan een energiezuinig gebouw, of zelfs een energieproducerend gebouw?

Deze en vele andere vragen komen aan de orde in het 4e seminar van de serie 'Duurzaam Bouwen met Beton' dat Booosting aangeslotene Cement&BetonCentrum binnenkort weer organiseert. De bijeenkomsten uit deze reeks zijn regioneel, kleinschalig en interactief, kort en krachtig. En vinden altijd plaats op een inspirerende locatie; dit keer is dat het spraakmakende, nieuwe kantoorgebouw van de Gemeente Groningen.


Letterlijk en figuurlijk zo dicht mogelijk bij de praktijk van ontwerpers, adviseurs en bouwers. Door de workshopformule kunt u de onderwerpen kiezen die u direct raken; vooraf kunt u vragen en problemen die u het meest bezighouden aangeven, deze komen dan in de workshops aan de orde.

dag woensdag 9 april 2014
tijd 12:30 - 18:00u
plek Gemeente Groningen - Harm Buiterplein 


ontwerp MVSA Architects
doelgroep ambitieuze professionals in architectuur, constructie, uitvoering

deelname kosteloos
aantal maximaal 40
info Cement&BetonCentrum
aanmelden is verplicht 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl