Ontvang onze nieuwsbrief:

Congres Bouwmaterialen & Innovatie, 31 oktober 2013

05 september 2013: De bouwwereld is aan het veranderen. Willen we innoveren en anticiperen op de toekomst, dan is het van belang om het materiaalgebruik te optimaliseren. Naast een efficiƫnter verlopend bouwproces, levert optimalisatie ook kostenbesparingen op.


Vernieuwing staat centraal tijdens congres Bouwmaterialen & Innovatie

Het congres Bouwmaterialen en innovatie wordt geopend met een plenair programma waar o.a. Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland zal spreken. Daarna kunt u zelf uw eigen programma samenstellen door een keuze te maken uit de vele lezingen. De afsluiting van het congres zal weer plenair plaatsvinden met een forumdiscussie onder leiding van Mark van Loon van UTEC Composites.

Het inhoudelijke programma is samengesteld onder supervisie van Wim Poelman visiting professor TU Delft, op basis van de volgende thema’s: Energie & Milieu, Ontwerpen & Construeren en Kosten & Beheer.

Booosting is als lid van de Raad van Advies, betrokken bij het inhoudelijke programma. Tijdens de parallelsessies komen vele materiaalsoorten en hun toepassingen aan de orde, maar u hoort ook hoe u deze materialen optimaal kunt benutten en hier optimaal rendement uit kunt halen. Hoe eerder u de materiaalkeuze meeneemt in het bouwproces, hoe efficiënter u werkt en hoe meer kosten u bespaart.

Om u volledig op de hoogte te brengen van alle noviteiten en mogelijkheden op het gebied van materiaalgebruik wordt er een informatiemarkt georganiseerd. Op dit ontmoetingsplein presenteren leveranciers van producten en diensten zich aan de gehele bouwbranche. Kom hier in contact met deskundigen en laat u informeren.

Het congres is interessant voor de hele bouwkolom, ontwerpers, ontwikkelaars, opdrachtgevers, aannemers, materiaalproducenten en ingenieurs zijn allen van harte welkom! 

dag do 31 oktober 2013
tijd 9:00 - 18:00u
plek Aula TU Delft

entree €395 (ex.btw) 

Booosting aangeslotenen €100 korting!

programma

aanmelden


Doorbreek verzuiling op materiaalsoorten


Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl