Ontvang onze nieuwsbrief:

4e Tender IPC

30 mei 2013: Oproep aan de Booosting aangeslotenen voor deelname aan 4e Tender IPC


Oproep aan aangeslotenen

Elma Durmisevic is als Booosting bestuurslid en docent bij Universiteit Twente, tevens de initiatiefnemer van GTB, een Green Transformable Building Lab.
Samen met het bedrijfsleven, overheidsinstanties, kennisinstellingen en met ondersteuning van Booosting en Pioneering wordt nu onderzocht of deze innovaties financieel makkelijker uitvoerbaar zijn met een aanvraag voor een IPC subsidie (InnovatiePrestatieContract).

Deze 4e tender staat ook open voor alle Booosting aangeslotenen die actief zijn, expertise hebben van duurzaamheid, transformeerbaarheid of energiezuinigheid.

Voor de IPC aanvraag zijn minimaal 10 en maximaal 20 MKB-bedrijven nodig die samen willen werken aan een innovatie (minimaal 2 bedrijven per innovatie) en die de afgelopen 3 jaar nog niet hebben deelgenomen aan een IPC traject.
Voor de IPC geldt dat de kosten in de vorm van eigen uren, materialen en derden minimaal €30.000 dient te bedragen waarvan minimaal 60% bestaat uit kosten voor (eigen) materialen en/of derden. De subsidie bedraagt 40% van de totale kosten (inclusief eigen uren) met een maximum van €25.000. Dit betekent dat minimaal 2/3 van de kosten voor materialen en/of derden vergoed wordt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elma Durmisevic.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl