Ontvang onze nieuwsbrief:

In Memoriam Jan Brouwer

31 augustus 2023: Donderdag 31 augustus bereikte ons het verdrietige nieuws dat Jan Brouwer, architect, medeoprichter en eerste voorzitter van Booosting, op 88-jarige leeftijd is overleden.


Jan Brouwer was op 31 augustus 1988 als medeoprichter en nestor van de aangesloten en belangstellende architecten haar eerste voorzitter (Mick Eekhout mocht de eerste secretaris worden). Het doel was de industrialisatie in de bouw op een hoger niveau te brengen. Hij leidde Booosting met veel praktische kennis van zaken, maar ook met veel relativerende humor naar een tumultueuze toekomst. Er kwamen discussies tussen architecten, productontwerpers en toeleverende bouwbedrijven tot stand. Booosting is nu na 35 jaar een gemunt begrip. De beginjaren waren avontuurlijk.
Het geven van een inhoudelijke 'tegenlezing' maakte elk bezoek van Booosting aan een bouwindustrie een gewaagde onderneming.

 

Hij stopte omdat hij benoemd werd als hoogleraar op de TU Delft waar hij de afdeling/afstudeerrichting bouwtechnologie oprichtte. Hij bleef Booosting met plezier volgen tot op de dag 35 jaar later dan haar oprichting.


Wij wensen zijn partner en dochters, maar ook overige familie en nabestaanden héél veel sterkte toe voor de komende tijd.

Namens onze oprichter Mick Eekhout,
Bestuur & Secretariaat Booosting

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl