Ontvang onze nieuwsbrief:

Job Schroën - bestuurslid genomineerd

06 juli 2023: Booosting bestuurslid Job Schroën genomineerd voor prestigieuze onderwijsprijzen


Job Schroën, bestuurslid van Booosting en coördinator van EXTREME Architecture aan de TU Delft, is met groot genoegen genomineerd voor twee prestigieuze onderwijsprijzen: Teacher of the Year en Educational Team Award.


Als coördinator van EXTREME Architecture aan de TU Delft heeft Job Schroën een onuitwisbare indruk gemaakt op studenten en collega's met zijn bevlogenheid, expertise en innovatieve benadering van architectuur. Zijn inzet om de grenzen te verleggen en nieuwe wegen te verkennen, heeft hem terecht deze erkenning opgeleverd.


EXTREME Architecture, onder leiding van Job Schroën, staat bekend om zijn grensverleggende projecten en baanbrekend onderzoek op het gebied van architectuur. De website van EXTREME Architecture biedt een kijkje in de opwindende wereld van deze visionaire denkers.

 

Booosting feliciteert Job van harte met deze welverdiende nominaties. We kijken uit naar de bekendmaking van de winnaars van de Teacher of the Year award en de Educational Team Award en wensen Job veel succes!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl