Ontvang onze nieuwsbrief:

Thema 35-jarig jubileum Booosting onthuld!

30 juni 2023: Booosting goes Paris Prooof


Dit jaar is het zover! Booosting viert haar 35-jarig jubileum en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op woensdag 27 september organiseren we een feestelijk event voor alle Booosting aangeslotenen


Het thema
Dit bijzondere event staat helemaal in het teken van: Paris Prooof. Het Parijsakkoord is een internationaal klimaatverdrag dat in 2015 werd opgesteld door landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties. Het doel van dit akkoord is om in 2050 de stijging van de gemiddelde wereldtemperatuur te beperken tot ruim onder 2°C, en zo mogelijk 1,5°C. Dit akkoord heeft ook invloed op de bouwwereld, waar steeds meer eisen worden gesteld aan duurzaamheid.

Innovaties
Tijdens het event zal worden ingegaan op dit akkoord en wat dit betekent voor de toekomst van de bouwsector. Er zijn diverse sprekers aanwezig die hun visie op dit thema zullen delen met de genodigden. Want aan welke eisen moeten we gaan voldoen? En welke innovaties dragen bij aan de oplossing voor deze duurzame bouwopgave?

Koplopers
De bouwsector staat voor een grote opgave. Gelukkig zijn er al koplopers in de bouw op het gebied van duurzame innovatie. Dat zijn wij! De koplopers aangesloten bij Booosting werken samen aan nieuwe inzichten, leren van elkaar en vinden oplossingen.

Bij Booosting verbinden, vernieuwen en versnellen we de bouw. We geven het een booost! We vormen een brug tussen alle betrokken disciplines en inspireren door onderzoek, ontwerp en ontwikkeling te versnellen en te implementeren. Zo creëren we innovatiekracht en een positieve maatschappelijke impact.

Feestelijk event
Maar natuurlijk draait het niet alleen om serieuze onderwerpen tijdens dit jubileumevent. Er zal ook volop ruimte zijn voor netwerken en gezelligheid onder het genot van een heerlijk diner.
Al met al belooft het 35-jarig jubileum van Booosting een uniek evenement te worden. Als aangeslotene van Booosting mag je dit niet missen. Het is immers dé gelegenheid om jezelf te laten inspireren door experts op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Een unieke kans om nieuwe contacten op te doen en samen te werken aan een betere toekomst!

 

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan via de website van Booosting. Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden door experts uit het vakgebied en om te netwerken met andere professionals uit de bouwsector.

 

De officiële uitnodiging volgt, maar voor nu alvast: tot woensdag 27 september!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl