Ontvang onze nieuwsbrief:

Booosting: tijd voor vernieuwing

03 februari 2023: Een nieuw jaar. Frisse communicatie en een herschreven visie. Tijd voor een update over Booosting en onze toekomstplannen.


Koplopers
Er staat een ons gigantische klus te wachten als het gaat om bouwen en verduurzamen. Door klimaatverandering en de overgang naar duurzame energie moet het bouwproces slimmer en sneller worden. De bouwsector moet mee veranderen om die opgave aan te kunnen. Gelukkig zijn er al koplopers in de bouw op het gebied van duurzame innovatie. Dat zijn wij! De koplopers aangesloten bij Booosting werken samen aan nieuwe inzichten, leren van elkaar en vinden oplossingen voor de complexe vraagstukken in de bouw.

Verbinden, vernieuwen en versnellen
Afgelopen zomer presenteerden we onze nieuwe visie, missie en doelen. Nu hebben we alles uitgewerkt en nemen we je mee in ons plan. Bij Booosting verbinden, vernieuwen en versnellen we de bouw. We geven het een booost! We vormen een brug tussen alle betrokken disciplines en inspireren door onderzoek, ontwerp en ontwikkeling innovatie te versnellen en te implementeren. Zo creëren we innovatiekracht en een positieve maatschappelijk impact.

Elkaar inspireren
Maar hoe geven we die booost? Met ons netwerk! De leden van Booosting zijn architecten, adviseurs, de industrie, onderwijs en kennispartners. We inspireren elkaar, we leren van elkaar en we dagen elkaar uit om mee te denken aan de complexe vraagstukken waar we nu voor staan. Hoe we dit doen? Door elkaar te ontmoeten in de praktijk. We bezoeken met onze leden interessante locaties, luisteren naar inspirerende lezingen en hebben scherpe discussies.

Events
We ontmoeten elkaar op onze events. Vanaf nu staat hierbij elk jaar één thema centraal. Dit jaar is het thema Klimaat. Door het jaar heen houden we vier grote events, met elke keer een andere invalshoek rondom dit thema. Het eerste grote event is al bekend!
We gaan elkaar ontmoeten op 16 maart bij innovatieve koploper iwell. Hier gaan we inzoomen op de energietransitie en alle mogelijkheden en uitdagingen die hierbij aan te pas komen.
Meer weten over dit event? Bekijk het hier: De energietransitie een booost geven? Zo pakken we dat aan!

Pop Up’s
Nieuw bij Booosting zijn de Pop Up’s! Kleine events, specifiekere onderwerpen en meer ruimte voor discussie en interactie. De toegang hiervoor is beperkt, dus zie je een Pop Up event waar je bij moet zijn? Schrijf je dan meteen in.

Social Media
Naast elkaar ontmoeten op events is social media natuurlijk onmisbaar om te vernieuwen, versnellen en te verbinden. Zowel op de website als op LinkedIn delen wij actief waardevolle verhalen, nieuwe innovaties en ander nieuws. Volg, like en deel en werk mee aan een innovatieve toekomst!

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl