Ontvang onze nieuwsbrief:

Terugblik Parametrisch Ontwerpen

25 februari 2022: 24 februari 2022


Op 24 februari 2022 kwam Booosting voor het eerst weer samen voor het event Parametrisch Ontwerpen. We waren te gast bij het Kabeldistrict in Delft waar OMRT (aangeslotene van Booosting) en Respace hun presentaties hielden.

 

Andreja Andrejevic: “Door slimme technologieën te ontwikkelen kunnen wij het potentieel van de bouw- en vastgoedsector vergroten, betere projecten realiseren en uiteindelijk een duurzamere leefomgeving creëren. En natuurlijk bijdragen aan de (duurzame) uitdagingen waar hun industrie en de wereld nu voor staan. Daarom hebben wij de OMRT-hub ontwikkeld. Een groeiend computernetwerk van technologie, data, software en mensen dat ontwerpoplossingen genereert voor complexe (binnenstedelijke) ontwikkelingen. Een hub die processen versnelt, de kwaliteit verhoogt en de samenwerking verbetert. Klik hier om de OMRT-hub te bekijken.

Elden Falkovic: "De bouw zit op slot; 30% van mondiale CO2 uitstoot komt bij de bouwsector vandaan, er is sprake van hoge faalkosten, grote afvalstromen, personeelstekort, lange risicovolle processen en prijsdruk. Wij ontwikkelen parametrische software waarmee uiteindelijke alle bouwprojecten betaalbaar, snel realiseerbaar, circulair, biobased en volledig op maat gemaakt kunnen worden. In de praktijk passen we dit nu zelf toe op transformatie projecten met ons eigen box in box bouwsysteem. Met dit systeem geven we leegstaand vastgoed volledig op maat, geheel van hout en losmaakbaar een nieuwe bestemming."

 

Voor een korte impressie klik hier.

 

Wij danken iedereen die hierbij aanwezig was, met name Kabeldistrict voor hun gastvrijheid.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl