Ontvang onze nieuwsbrief:

Welkom RoosRos Architecten

01 november 2021: -


Per 1 augustus 2021 heten wij RoosRos van harte welkom als aangeslotene van Booosting.

 

Daan Font Freide (architect) vertelt over RoosRos Architecten...

 

RoosRos is een Architectenbureau met passie voor het vak. Met meer dan zestig collega’s creëren we iedere dag nieuwe ontwerpen, duurzame oplossingen voor diverse vraagstukken en bouwen we met elkaar aan onze ambitieuze visie. Dit doen we in velerlei functiegebieden.

 

RoosRos staat voor Respectvol Rentmeesterschap. We voelen ons verantwoordelijk voor een leef-, woon- en werkomgeving die bijdraagt aan het welbevinden en geluk van mensen. Niet alleen vandaag maar ook morgen, voor de huidige én de toekomstige generaties. Waarbij een gezonde en toekomstgerichte omgeving essentieel is. Hierbij is innovatie geen doel maar een middel en blijven we betere gebouwen ontwerpen. Gebouwen die niet alleen perfect zijn toegesneden op de gebruiker, maar die ook bovengemiddeld duurzaam zijn én binnen het budget passen. Dát is voor ons innovatie.

 

Nieuwe oplossingen vragen ook om een andere aanpak, een andere grondhouding. Nieuwsgierig zijn en buiten de kaders denken. Zoals de inzet van big data in de architectuur om te leren van onze gebouwen. De inzet van parametrisch ontwerp om nog betere prestaties te garanderen. Het meetbaar maken van gezondheid, maar ook de toekomstwaarde van gebouwen. Samen met en voor de gebruikers, in co-creatie.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl