Ontvang onze nieuwsbrief:

Welkom OMRT

01 november 2021: Booosting introduceert OMRT - Jasper Spiegeler en Andreja Andrejevic


Per 1 juni 2021 is OMRT aangesloten bij Booosting. Welkom!

 

Jasper Spiegeler en Andreja Andrejevic vertellen over OMRT en waarom zij aangesloten zijn bij Booosting...

 

Wij, Andreja en ik, vinden Booosting een mooi platform met een breed scala aan innovatieve bedrijven en wij hopen onderdeel van dit netwerk uit te mogen maken, deels ter uitbreiding van ons eigen netwerk en portfolio. Maar wij hopen hier ook ten zeerste nieuwe ideeën of partnerschappen uit te halen. Wij denken binnen dit netwerk thuis te zijn en een additie te leveren, omdat ons volledige businessmodel en alle activiteiten die we doen berusten op IT-technische innovaties zoals parametrie en computational design. wij worden nu gezien als een van de koplopers binnen dit domein.

We gebruiken de nieuwste IT-innovaties (uit bijvoorbeeld de gaming industrie) of bouwen bepaalde analyse systemen in-house om onze service te kunnen versnellen, integraal aan te kunnen bieden en duidelijkheid te verschaffen binnen een ontwerpproces. Denk bijvoorbeeld aan supersnelle CFD-windberekeningen die niet 24 uur hoeven te rekenen maar 5 seconde. Onze algoritmes bevatten meerdere technische disciplines die in lijn met de NEN normen en bouwbesluits-eisen zijn opgesteld, met name de bouwfysische disciplines zoals licht, wind, comfort, zicht, duurzaamheid en energie hebben we volledig onder de knie. Met onze systemen wordt ineens een enorme snelheid behaald in een project, maar daardoor is er ook de mogelijkheid om parametrisch een heel scala aan ontwerpvarianten uit te rekenen (lees: alle mogelijke oplossingen van een ontwerp binnen een bepaalde context).

We bestaan nu 2,5 jaar en we zijn tot 18 werknemers gegroeid waarmee we bij ongeveer 60 verschillende projecten betrokken zijn geweest (van Hydepark tot De Vondeltuin tot het hele Binckhorst gebied). Ons doel is om architecten en projectontwikkelaars al vanaf zo vroeg mogelijk in het proces zo veel mogelijk risico's te kunnen laten identificeren door met een flexibel en integraal technisch oog naar het ontwerp mee te kijken en alle ontwerpmogelijkheden in kaart te brengen.

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl