Ontvang onze nieuwsbrief:

Nieuw bestuurslid: Rutger Snoek

Rutger Snoek

01 mei 2019: Rutger Snoek is per 1 april jl. algemeen bestuurslid van Booosting. Rutger is werkzaam als Expert Vastgoed bij het Rijksvastgoedbedrijf.


Nieuw bestuurslid: Rutger Snoek


Rutger is een constructief ontwerper die gelooft dat het geheel meer is dan de som van de delen. In zijn projecten streeft hij naar maximale integraliteit, continue innovatie en een zo minimaal mogelijke impact van onze bouwactiviteiten op de planeet.

In zijn loopbaan heeft hij voor verschillende bureaus in binnen- en buitenland aan een grote verscheidenheid aan projecten gewerkt, zoals een een airport terminal in Tanzania, het Circl Paviljoen in Amsterdam en winkels voor Apple. Sinds 2018 werkt hij als adviseur voor het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) én voor zijn eigen bureau Transistor. Bij het RVB werkt hij onder andere aan het futureproof maken van de vastgoedportefeuille waarbij circulariteit en CO2-reductie natuurlijk de grote uitdagingen zijn om de ambities in het regeerakkoord van Rutte III waar te kunnen maken.

 

Onder het motto "het is belangrijk het maximale uit het minimale te halen" ligt bij Transistor de focus op het maken van mooie en slimme ontwerpen. Houtbouw, circulariteit en innovatie zijn hierbij belangrijke onderwerpen.

 

Het bestuur is zeer verheugd met deze uitbreiding!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl