Ontvang onze nieuwsbrief:

Terug van weggeweest: cepezedbouwteam

Foto: Lucas van der Wee - cepezed

11 juni 2018: cepezedbouwteam is de verbindende schakel tussen het ontwerp en de bouw van projecten die architectenbureau cepezed ontwerpt.


Terug van weggeweest: cepezedbouwteam

cepezedbouwteam vormt als adviseur een drijvende kracht in het ontwerp- en bouwproces. Het team brengt in iedere fase partijen bijeen die het beste bij de opgave passen en zorgen voor hechte samenwerking en continuiteit. cepezedbouwteam bewaakt de doelstellingen van functionaliteit, kwaliteit en planning, alsook het budget. Ook denkt bouwteam met alle partijen kritisch mee en spiegelt voortdurend of alle potenties van het budget ten volle worden benut. Belangrijke ontwikkelingen en besluiten legt cepezedbouwteam steeds voor aan de opdrachtgever. 


aannemerloos

Het team organiseert en coördineert de bouwwerkzaamheden zonder tussenkomst van een hoofdaannemer. In de praktijk levert dit hoge kostenbesparing op met behoud van volledige grip op de kwaliteit en de planning.

 

team

cepezedbouwteam bestaat uit projectmanager en directeur Jan Houtekamer en bouwprocesmanagers Stefan de Jong en Martin van Heuvelen. Het is gehuisvest in hetzelfde pand als architectenbureau cepezed en cepezedinterieur en cepezedprojects.

 

Beginjaren 2000 heeft cepezed al meer projecten op sterk vergelijkbare wijze gerealiseerd.

 

1e projecten

•bedrijfsgebouw LAN Handling Technologies
•bouwdeel D - Creatief Cluster Delft
•transformatie Arsenaal Delft

contact
cepezed bouwteam b.v.
Ezelsveldlaan 61
2611 RV Delft
post@cepezedbouwteam.nl
015 2150990

 

allen veel plezier en succes toegewenst!

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl