Ontvang onze nieuwsbrief:

Verslag BOOOSTING bijeenkomst in het Huis van de Toekomst

27 september 1990: Op 26 september 1990 vond er een BOOOSTING bijeenkomst plaats in het Huis van de Toekomst te Rosmalen, waarbij een drietal lezingen centraal stonden


Verslag BOOOSTING bijeenkomst in het Huis van de Toekomst

1. Prof. lr Jan Brouwer, voorzitter van het Booosting bestuur die de dia's toonde van de verhinderde heer Th. Bosch, architekt te Amsterdam.

2. lr F. Verheijen, architekt te Leiden, die inging op het werken met nieuwe materialen in de woningbouw. Als gevolg van de strengere eisen in de bouw en minder subsidiemogelijkheden kiest de architect liever voor het wijzigen van de bouw­traditie dan kleiner te bouwen. De heer Verheijen besprak hier tevens de moeilijkheden en mogelijkheden van het werken met sandwichpanelen.

3. lr E.W. van Boorsel, direkteur van lntervam, zette de redenen van de participatie van lntervam aan het Huis van de Toekomst uiteen: public relations, innovatie, het aanspreken van het idee en de uitdaging.

Na de lezingen volgde een discussie, geleid door Jan Brouwer, waarin onder andere de samenwerking tussen architect en aannemer en het gebruik van traditionele materialen ter sprake kwam. De avond werd besloten met een borrel in de winkel van het Huis van de Toekomst.

 

programma bijeenkomst Huis van de Toekomst

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl