Ontvang onze nieuwsbrief:

booosting Dutch Dubai

07 mei 2018: Oproep aan de booosting aangeslotenen om samen het paviljoen voor de Wereldexpo 2020 te ontwerpen en bouwen!


booosting Dutch Dubai

Booosting bestaat dit jaar 30 jaar! In het rijke verleden van onze stichting zijn uit de samenwerking van aangeslotenen mooie producten ontstaan. Vanuit het bestuur zien wij een interessante mogelijkheid om deze traditie voort te zetten, maar nu eens internationaal.


Nederland bouwt een paviljoen op de Wereld Expo 2020 in Dubai ter versterking van de relaties met de Golfregio. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zoekt een team van ontwerpers en bouwers die deze prestigieuze opgave kunnen invullen.


Vanwege het industriële (circulaire) en innovatieve karakter van de opgave lijkt het het booosting bestuur leuk om met een team van aangeslotenen aan deze opgave te werken. In ons netwerk is voldoende expertise aanwezig om een winnend concept te maken. Voor een goed team hebben we in elk geval ontwerpers en bouwers (ook voor demontage) nodig.


meer info

TenderNed

Vooraankondiging Dutch Dubai

 

Op 31 mei aanstaande wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd waar het bestuur van booosting aanwezig zal zijn om meer details te vernemen.

 

oproep booosting EXPO2020 team

We horen graag of u als booosting aangeslotene mee wilt doen in een booosting EXPO2020 team.

En welke vragen wij tijdens de informatiebijeenkomst zouden moeten stellen.

U kunt dit kenbaar maken via info@booosting.nl.

 


 

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl