Ontvang onze nieuwsbrief:

Innovatie Challenge Politiebureau van de toekomst

bron: aankondigingsfilmpje

09 april 2018: Deze innovatie challenge is een uitdaging aan bedrijven, kennisinstellingen, startende ondernemingen en studenten om oplossingen en innovatieve concepten aan te dragen voor huisvestingsvraagstukken van de politie.


Innovatie Challenge Politiebureau van de toekomst


Veranderingen in het politiewerk, het mobiele werken en het veiligheidsbeeld vragen om nieuwe manieren van wendbare huisvesting. In de challenge worden partijen uitgedaagd hun beste concept of oplossing in te zenden die op termijn toegepast kunnen worden in de realisatie van nieuwe teambureaus en zogenaamde politieposten.


3 uitdagingen

De politie zoekt innovatieve ideeën, concepten en oplossingen die haar helpen de operatie maximaal te ondersteunen en een slag te maken op het aansluiten van huisvesting op de ontwikkelingen binnen en buiten de politieorganisatie. De politie heeft hierbij drie uitdagingen. Je inzending dient te gaan over één of meer van deze uitdagingen:
1. Toekomstbestendig gebouw
2. Toegankelijkheid en veiligheid
3. Faciliteren van het politiewerk van de toekomst


De politie wil via de innovatie challenge in aanraking komen met vernieuwende ideeën, concepten en oplossingen die toepasbaar gemaakt kunnen worden in twee specifieke opgaven, namelijk de teambureaus en politieposten. Inzendingen kunnen komen vanuit alle sectoren, denk daarbij aan: bouwsector, installatiesector, ICT-branche, facility managementsector, vastgoedsector, ontwerpers, architecten, conceptontwikkelaars, adviseurs, startups, kunstenaars, studenten, etc.

jurering
Uit de beste inzendingen kiest een breed samengestelde jury zes finalisten, die in een finaleronde hun inzending verder mogen aanscherpen en toetsen bij politiemedewerkers. Ook helpt de organisatie de finalisten op weg om in contact te komen met andere (publieke) opdrachtgevers, mogelijke partners en investeerders. Finalisten ontvangen een onkostenvergoeding voor de finaleronde. Uiteindelijk presenteren de zes finalisten hun innovatie op een Boostcamp. Op dit event is er volop ruimte om te netwerken en in contact te komen met verschillende mogelijke opdrachtgevers. Op deze dag zal de jury drie winnaars uitkiezen. Winnaars gaan op initiatief van de organisatie in gesprek met de politie en de organisatie van de challenge over mogelijke vervolgstappen voor ontwikkeling van hun innovatie.

 

bouwagenda

Deze opgave draagt bij aan de Roadmap ‘Transformatie, renovatie en multifunctioneel gebruik’ van De Bouwagenda.

 

meer info

aankondigingsfilmpje (2:27)

deelnamereglement

innovatie challenge politie

 

vragen?

mail naar info@debouwcampus.nl

 

deadline di 1 mei 2018
aanmelden

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl