Ontvang onze nieuwsbrief:

Inschrijving Dutch Daylight Award 2018 geopend

bron: dutchdaylight.nl

05 april 2018: Dutch Daylight Award is een tweejaarlijkse kwaliteitsprijs voor gebouwen met bijzondere daglichtkwaliteiten. De registratie voor de DDA 2018 is nu geopend!


Inschrijving Dutch Daylight Award 2018 geopend

De Daylight Award is in 2008 in het leven geroepen om bijzondere daglichtarchitectuur te belonen en onder de aandacht te brengen onder een breed publiek, zodat dit als inspiratie kan werken voor toekomstige bouwprojecten.


categorieën

De jury nomineert uit de inzendingen maximaal vijf projecten in de categorie kleine gebouwen (< 1000m2) en maximaal vijf projecten in de categorie grote gebouwen (> 1000m2). Uiteindelijk wint in iedere categorie één project de Dutch Daylight Award 2018.

 

jury

De jury bestaat deze editie wederom uit daglichtexperts uit verschillende disciplines gelieerd aan daglicht en de bouwwereld. Juryvoorzitter is Atto Harsta (Aldus Bouwinnovatie), oprichter en erelid van Stichting Living Daylights én oud-voorzitter van Booosting. Hij zal worden bijgestaan door de andere Booostingnestor Paul van Bergen (bouwfysicus en directeur DGMR).

 

meer info DD

Hier meer info over de nieuwe site van Dutch Daylight (DD), voorheen Stichting Living Daylights.

 

inschrijven kan tot 22 mei 2018

reglement

 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl