Ontvang onze nieuwsbrief:

Lezing Elma Durmisevic: REVERSIBLE BUILDING DESIGN, THE KEY TO CIRCULAR BUILDINGS

Elma Durmisevic

27 maart 2018: Op woensdag 18 april geeft Elma Durmisevic op Building Holland een lezing over Reversible Building Design, the key to circular buildings. Elma is architect, docent en oud-booosting-bestuurslid en pionier op het gebied van duurzaam bouwen en hergebruik van materialen. Zij geniet internationale bekendheid op circulair bouwen.


Lezing Elma Durmisevic: Reversible building design, the key to circular buildings

 

Door gebouwen te ontwerpen die een circulaire waardeketen mogelijk maken, krijgen gebouwen een continue opwaardering. Bovendien behouden de materialen in de gebouwen hun waarde. Dit 'omkeerbaar' ontwerpen is de sleutel tot een circulaire economie. Gebouwen zijn niet langer de afvalbergen van de toekomst, maar bewaarplaatsen van waardevolle bouwmaterialen.

In deze lezing presenteert Elma Durmisevic building design protocols and tools. Zoals ontwikkeld in het kader van het Europese project Buildings As Material Banks BAMB2020 en hun implementatie in het ontwerp. Ook licht zij de bouwvoorbereiding van het Europese Laboratory for Green Transformable Buildings GTB Lab op de woonboulevard in Heerlen toe.

In de 2e helft van 2018 organiseert Elma in samenwerking met Booosting een projectbezoek naar het GTB Lab. Hou svp de booosting agenda in de gaten voor meer info.

dag woe 18 april 2018

tijd 13:05-13:25

plek Building Holland - Nexus stage.

meer info green transformable buildings

meer info Building Holland 2018 & Booosting

gratis toegangskaart

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl