Ontvang onze nieuwsbrief:

3e Debut.event: de technische company-case dag op 30 mei 2018

05 maart 2018: BouT, de praktijkvereniging van de master Building Technology TU Delft, organiseert op 30 mei a.s. voor de 3e keer het Debut.event voor technische bedrijven en studenten EN recent afgestudeerden. Een unieke technische company-case dag.


3e Debut.event: de technische company-case dag op 30 mei 2018

Bedrijven en studenten werken een hele dag samen aan actuele praktijkvraagstukken (cases). Door deze intensieve samenwerking ontstaat een wisselwerking waarbij studenten en de deelnemende bedrijven op een interessante manier in contact komen met elkaar.
De volgende vijf vakgebieden komen aan bod gedurende dit evenement:
• Climate Design
• Structural Design
• Façade design
• Computational design
• Management & consultancy


Technische bedrijven gezocht
De Debut commissie gaat altijd graag in gesprek met bedrijven die aangeven geïnteresseerd te zijn in deelname aan Debut.


Voor het bedrijfsleven is dit een unieke kans om de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten onder de nieuwe generatie academische ingenieurs en om kennis te maken met hoogopgeleid bouwkundig talent dat in de nabije toekomst hun bedrijf kan versterken. Minimaal 50% van de studenten is internationaal, hierdoor is er een grote verscheidenheid aan ideeën en oplossingen. 
Indien u geïnteresseerd bent in deelname of vragen heeft, kunt u nu contact opnemen met de Debut Commissie.

 

Studenten
Studenten krijgen de unieke kans om gedurende een hele dag kennis te maken met de praktijk van acht vooraanstaande technische bedrijven. Studenten en pas afgestudeerden van de richting Building Technology, Architectural Engineering van de TU Delft zullen deelnemen. De registratie voor studenten start in maart/april.

Booosting & Debut
Booosting ondersteunt deze kennisoverdracht van harte! Het onderstreept haar belang van het bijeenbrengen van makers en (aankomend) ontwerpers. Booosting roept haar aangeslotenen op om actief bij te dragen aan deze vorm van onderwijs. Met plezier vaardigen wij wederom een dagvoorzitter af: net als vorig jaar zal Booosting voorzitter Robert Capel dit event modereren.

Debut Commissie
Stella Brugman
Chairwoman Debut 2018
info@debut-event.nl
06 57808524

dag woensdag 30 mei 2018
tijd 9:00-18:00 u
plek TU Delft Faculteit Architectuur
dagvoorzitter Robert Capel voorzitter Booosting
organisatie + info Debut.event 2018 

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl