Ontvang onze nieuwsbrief:

In memoriam Hans Köhne

Hans (midden) tijdens een rondleiding bij Romein Beton

09 februari 2018: Vandaag bereikte ons het zeer droeve bericht dat Hans Köhne op 7 februari op 65-jarige leeftijd is overleden.


In memoriam Hans Köhne


Hans was een op en top Boooster. Een verbinder. Een veelzijdig man, gespecialiseerd op zowel technisch als marketingvlak. Een enthousiaste volhouder, maar bovenal initiator.

 

Van 2006, toen het toenmalige Cement & BetonCentrum aansloot bij ons bouwinnovatienetwerk, tot aan zijn zelf zelfgekozen vervroegde pensioen eind 2015, is hij talrijke nieuwe projecten met ons gestart. De samenwerking was altijd heel plezierig omdat hij er, net als wij, van overtuigd was dat de kracht van innovaties ligt in het samenbrengen van gelijkgestemde ontwerpers én makers. In zijn (haast vaderlijke) rol als gastheer bij talloze workshops, casestudies en start van nieuwe produktontwikkelingen als 3D Concrete Printing, Superbeton en Warmbeton, daagde hij de groep altijd uit verder te denken dan men zelf voor mogelijk hield. En bovendien voorzag hij ons altijd van heerlijke food&drinks tijdens de noodzakelijke pauzemomenten.


Tot kort voor zijn overlijden was Hans geïnteresseerd in het verloop van de innovaties en hadden wij contact met hem. Uit een van de laatste apps bleek dat hij de start van de bouw van het Warmbeton-paviljoen niet meer zou kunnen meemaken. Wij verwachten medio dit jaar daarmee te starten en zullen hem gedenken bij de opening.


Wij danken hem voor de niet aflatende inbreng van zijn vakkennis, zijn collegialiteit en gezelschap. Zijn echtgenote Tsjimkje, zijn (klein)kinderen en verdere familie wensen wij allen heel veel sterkte toe voor de komende tijd.


Namens het bestuur en secretariaat van Booosting en de werkgroep Warmbeton,


Eduard Böhtlingk
Jolanda Steenhouwer

 

 

 

----------------------------------------------------------------------

Het afscheid is op vrijdag 16 februari a.s. vanaf 10:30u

in Gemeenschapshuis De Schakel, De Stad 5, 5909 AG Hooge Mierde.

Aansluitend is de begrafenis op Natuurbegraafplaats De Utrecht, De Scheidijk1, 5085 NR Esbeek.

 

Correspondentieadres:

Familie Köhne

Doolandweg 66

5531 PM Bladel

----------------------------------------------------------------------

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl