Ontvang onze nieuwsbrief:
SPECIAL

Kick-off werkgroep Innovatief Transformeren

dinsdag 21 augustus 2012 / 16:00 - 20:00
Zonneveld Ingenieurs / Booosting Secretariaat, Delftseplein 27h, 3013 AA Rotterdam > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten & pers, €50.00 (pp) voor niet-aangeslotenen
Organisatie: Jasper Moelker

De Booosting werkgroep “Innovatief Transformeren” biedt uw organisatie de gelegenheid (gesubsidieerd) onderzoek te verrichten naar nieuwe transformatietechnieken voor leegstaande kantoren.


Booosting initieert de werkgroep "Innovatief Transformeren" met als doel de ontwikkeling van nieuwe transformatiestrategieën en -technieken te bevorderen. Binnen de werkgroep kunnen Booosting aangeslotenen samen onderzoek doen naar uiteenlopende onderwerpen. U kunt denken aan verduurzamen van bestaande gebouwen (bijv. met nieuwe materialen, duurzame energiebronnen, grootschalig groen rond op en in het gebouw), flexibel programmeren en zoneren, gefaseerd transformeren, “inbouwrijp” maken, recycling van gevel- en andere bouwdelen en nog veel meer.

Uw organisatie kan ook deelnemen. De werkgroep biedt een unieke kans om een voorsprong te nemen in innovatief transformeren. De komende jaren zal de behoefte naar deze expertise toenemen. Bovendien biedt de werkgroep uw organisatie de mogelijkheid eigen onderzoek te initiëren. Zowel met deze expertise als met de onderzoeken kan uw organisatie zich op de transformatiemarkt profileren. Voorwaarde voor deelname is wel dat uw organisatie is aangesloten / zich aansluit bij Booosting.

Volledige informatie vindt u in het
Informatieboekje - Booosting - Innovatief Transformeren


Programma
Tijdens deze kick-off bijeenkomst wordt het voorstel voor de werkgroep gepresenteerd. U kunt zich vervolgens inschrijven voor deelname aan de werkgroep. De werkgroep is al druk bezig met twee subsdie-aanvragen waar u als deelnemer van kan profiteren. De stand van zaken rond deze subsidies - Topconsortia Kennis & Innovatie (TKI) en InnovatiePrestatieContracten (IPC) - zal ook gepresenteerd worden.

16:00 Ontvangst
16:30 Presentatie werkgroep - Jasper Moelker

werkgroep coördinator, algemeen bestuurslid Booosting
17:00 TKI: stand van zaken - Jan van der Windt

secretaris Booosting
17:20 IPC: innovatieplan - Jasper Moelker
17:40 Subsidieadvies - Elly van Wattingen

innovatieadviseur Syntens
18:00 Discussie, inschrijving werkgroep & IPC
19:00 Borrel
20:00 Einde

U bent van harte welkom. Heeft u nu al vragen over de werkgroep? Neem dan gerust contact met ons op.

Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl