Ontvang onze nieuwsbrief:
Raad van Advies Sessie

Beraad van Jan Westra

zondag 26 april 1998 / 12:00 - 14:00
Ludwigstichting, Herengracht 47, Amsterdam, > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten, pers en niet-aangeslotenen
Organisatie:

In het kader van haar 10-jarig bestaan begint Booosting een serie bijzondere zittingen waarin de leden van de Raad van Advies van Booosting centraal staan. De vorm is aan de uitverkorene zelf.


Beraad van Jan Westra

De gedachte is dat hierdoor de relatie met de achterban wordt versterkt en dat de bijdragen een impuls vormen voor actie en beraad bij Booosting zelf. Vandaar de suggestie van Jan Westra om de adviesraad Beraad te noemen én Jan Westra zal zelf de eerste aftrap verzorgen.


Hij zal putten uit eigen prikkelende opnames en videoverzamelingen van architectuur en architecten. Speciaal voor de gelegenheid vervaardigde hij ook een serie slidings die hij zal tonen. Daarnaast iets over zijn eigen muziek in relatie tot constructieve patronen en puzzels en -hoe kan het ook anders- Tati. Jan Westra zal op de voet gevolgd worden door een aantal personen die als stimulans en prikkel tussen zijn bedrijven door, zich op zijn boodschap zullen beraden.


Ongetwijfeld een schitterend gebeuren, wat U niet mag missen.
Een boeiender start van de viering van het 10-jarig bestaan van Booosting kunnen we ons haast niet voorstellen. Verder vormen de locatie en het tijdstip de ideale omstandigheden van een uitje waaraan u anders niet aan toe zou zijn gekomen.

programma
12:00 Ontvangst door Jouke Post, voorzitter Booosting
12:15 Beraad van Jan Westra
13:30 Café & Vin Finesse
14:00 Afsluiting

Max. 30 deelnemers.


U bent van harte welkom!

Booosting Nieuwsbrief #44 - maart 1998 Sliding (dia-schilderijtje) van Jan Westra
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl