Ontvang onze nieuwsbrief:
Presentatie nieuwe aangeslotenen

Nieuwe Ledenpresentatie

woensdag 02 juni 1999 / 16:00 - 19:00
Leiden > bekijk op de innovatiekaart
Gratis voor aangeslotenen, studenten, pers en niet-aangeslotenen
Organisatie: Harm Boomsma
register

In 1998 heeft zich een aantal kleine organisaties bij Booosting aangesloten. Op woensdag 2 juni stellen zich vijf van deze overwegend eenpersoons- ondernemingen aan u voor. De bijeenkomst zal plaatsvinden op een bijzondere locatie.


Nieuwe Ledenpresentatie


Gastheer Herbert van Hoogdalem, een van de medewerkers van de faculteit Bouwkunde van de TU te Delft, heeft een voormalige autoshowroom omgebouwd tot zijn woonhuis en zal deze middag het verloop van deze metamorfose uit de doeken doen. Eerder berichtte hij hierover in de rubriek mOOOi van Nieuwsbrief 45 van mei 1998 en Nieuwsbrief 46 van juli 1998 onder de titel ‘The Taming of the glassbox’. In de pauze en borreltijd is er ruim tijd de bijzondere woning te bekijken.

Een indruk van de representanten:

Materia uit Rotterdam is een adviesbureau voor product- en materiaalontwikkeling. Els Zijlstra is gespecialiseerd in de (internationale) selectie van opmerkelijke architectonische producten en materialen. Deze werkwijze maakt de weg vrij voor specifieke projectgebonden productontwikkeling. Motto (Hans Krailsheimer 1888): ‘Er zijn weliswaar weinig mensen die gevonden hebben wat zij zochten maar de meesten geloven dat zij zochten wat zij hebben gevonden.’ 

Advies- en architectenbureau
Archi-Konsult uit Breda is opgericht door Hein van Merkom. Het bureau is actief als kleinschalig architectenbureau en verricht advieswerk ten behoeve van de toeleveringsindustrie in de bouw.
Bijschrift gebogen dakelement

 

Maurer Engineering Architecture and Media uit Eindhoven is gebaseerd op de samenwerking van ir Marc Maurer en ir Nicole Maurer-Lemmens, beiden bouwkundig ingenieur en geïnteresseerd in de combinatie de ontwerpgebieden architectuurtheorie en bouwproductietechnologie.

 

Leylandi Consuktancy adviseert overheid, bedrijfsleven en particulieren over milieu- en energiebesparende constructies en uit staalplaat vervaardigde geëmailleerde panelen. Math Groneschild is de contactpersoon, Leylandi is gevestigd in Beek.

Erwin Deibel is Robin Hood Produkties buro voor productontwikkeling in de architectuur, gestart. Vanuit Amsterdam ontwikkelt hij, tegen de dictatuur van vaste maten in, specifieke producten voor een project van een architect, steeds in samenwerking met alle betrokken partijen.

Programma
16:00 Ontvangst
16:15 Els Zijlstra van Materia
16:30 Hein van Merkom van Archi-Konsult
16:45 Marc en Nicole Maurer van Maurer Engineering Architecture and Media
17:00 Pauze
17:30 Math Groneschild van Leylandi Consultancy
17:45 Erwin Deibel van Robin Hood Produkties
18:00 Borrel
19:00 Einde

Maximaal 25 personen.
AVA Alleen Voor Aangeslotenen bij Booosting

 

U bent van harte welkom!

Van autoshowroom tot woonwerkplaats. De mens als meetinstrument.
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl